Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική νίκη του ΑΣΑ επί του Γ.Σ.Φαρσάλων.


Μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τους Ικάρους Τρικάλων η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έδωσε σήμερα στο κλειστό της πόλης,  ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι , αυτή τη φορά με  την ομάδα των Φαρσάλων που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική.

Φιλική νίκη στα Τρίκαλα επί του ΑΟΤ για τον Ολυμπιακό Βόλου. (φώτο)


Φιλικός αγώνας προετοιμασίας διεξήχθη στο Δημοτικό κλειστό Κατσιμήδου ανάμεσα στον Α Ο Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Βόλου ομάδα που αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

Έκτατη Γενική Συνέλευση στους Τιτάνες Παλαμά.

Η ανακοίνωση:
«Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά (Σάββατο 28/9), σας προσκαλούμαι στην ΕΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση την Πέμπτη 3/10, στις 20.30, στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Παλαμά, με θέματα:

Τα αποτελέσματα τα φύλλα αγώνα και τα ζευγάρια της Β' Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών (Α’ Φάση, 3η Αγωνιστική)


Για την 3η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών είχαμε:

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα Λάρισα B.C. - Προμηθέας


Γ.Σ. Βόλου - ΑΕΒ Διμηνίου 92-46 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Ολοκλήρωσε τους αγώνες του στο θεσμό του κυπέλλου ο Γ.Σ.Βόλου , καθώς σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο. επικράτησε  της νεανικής ομάδας της ΑΕΒΔ με 92-46,

Χόρτασαν μπάσκετ τα παιδιά της Πελασγιώτιδας


 Ημέρα γεμάτη μπάσκετ ήταν για τα παιδιά της Πελασγιώτιδας η χθεσινή καθώς το πρωί 3 τμήματα της ακαδημίας (προμίνι,μίνι,παμπαίδες) έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Λάρισας στο γήπεδο τους.

Κεραυνός Λάρισας - Γ.Σ. Νίκαιας 85-71 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Κεραυνός, επικράτησε του Γ.Σ.Νίκαιας με 85-71 (ημίχρονο 37-42) για το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ.

Sports Academy- Γ.Σ. Αμπελώνα 48-78 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Ο Αμπελώνας δεν συνάντησε δυσκολία από την Sports Academy, επικράτησε με το ευρύ 48-78 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Θεσσαλίας.

Πραγματοποιήθηκε η προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστών Δυτικής Θεσσαλίας (ΦΩΤΟ+VID)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/9/2019 στο  κλειστό γυμναστήριο Παλαμά η συγκεντρωτική προπόνηση-επιλογή καλαθοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2006 από σωματεία  της Δυτικής Θεσσαλίας, από τον Περιφερειακό προπονητή κ. Τζέλλα Ε.

ΓΣ Μουζακίου- ΑΟ Καλαμπάκας 52-79 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Ο Α.Ο.Καλαμπάκας επικράτησε μέσα στο Μουζάκι του τοπικού Γυμναστικού με 52-79 για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου και θα δώσει την τελευταία αγωνιστική αγώνα πρόκρισης με την ΑΕΤ , για ποια από τις δυο ομάδες θα ακολουθήσει τους Γόμφους στον επόμενο γύρο.

Γ.Σ. Αλμυρού - Γ.Σ. Αγριάς 83-77 παρ. (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η αντρική ομάδα Μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού, η οποία επιβλήθηκε στην παράταση της Αγριάς  με 83 - 77 (68-68κ.α.) και τερμάτισε στην πρώτη θέση  του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Κρόνος Τυρνάβου - ΓΣΕ Ελασσόνας 49-45 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Ιστορική νίκη σήμερα για την ομάδα του Κρόνου Τυρνάβου, καθώς για τον θεσμό του κυπέλλου επικράτησε της Ελασσόνας , ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ , με 49-45 .

Σπάρτακος Λάρισας - Ερμής Αγιάς 2018 84-34 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Ο Σπάρτακος επικράτησε εύκολα του Ερμή Αγιάς 2018 με 84-34 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου και πλέον η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική που κοντράρεται με τον Γ.Σ.Νίκαιας.

Ανάληψη Βόλου - Ελευθεριακός 59-48 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Η Ανάληψη εκανε την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, επικρατώντας για την 4η αγωνιστικη του Ελευθεριακο΄υ με 59-48.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα Νέοι ΑΕΛ - Ίκαρος Νεάπολης 58-53 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Στιγμιότυπα από τον αγώνα Σπάρτακος Λάρισας - Ερμής Αγιάς 2018 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Μύτικας Λάρισας - ΑΕΛ 63-80 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Η ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 63-80 του Μύτικα για τον 5ο όμιλο και να πάρει από σήμερα το εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ .

ΕΑ Λάρισας - Νέος Κεραυνός Λάρισας 58-63 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Με νίκη συνέχισε στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ ο Νέος Κεραυνός, επικρατώντας  με 58-63 της ομάδας της ΕΑΛ .

Ανόρθωση Βόλου – Ίωνας 71-67 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Αήττητη η Ανόρθωση που εντυπωσιάζει αφού επικράτησε και του Ίωνα με σκορ 71-67.