Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 5η ημέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Β’ Κατηγορία)


Πέμπτη ημέρα  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Νέων Γυναικών στο Εϊλάτ με την Εθνική μας να γνωρίζει την ήττα  στην παράταση  από την ομάδα της Τσεχίας  με 75-73.

Ήττα της Εθνικής Νέων Γυναικών με 75-73 από την Τσεχία


Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Ισραήλ. Ηττήθηκε στην παράταση από την Τσεχία με 75-73 (κ.α. 63-63) δεν πέρασε στα ημιτελικά και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 της διοργάνωσης.

Δαναοί: Απέκτησαν τον έμπειρο Σωτήρη Δήμο


Τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Δήμο απέκτησαν οι Δαναοί.

Αγωνιζόταν στον Α.Ο.Καλαμπάκας,ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον ιστορικό Δαναό , αγωνίστηκε επίσης στον Κρόνο και σε άλλες ομάδες.

Αποκτήθηκε η Βασιλική Ντούρα από την Ολύμπια Λάρισας


Στην Ολύμπια Λάρισας και η Βασιλική Ντούρα η γκάρντ από τον Αλμυρό αποκτήθηκε με αποδέσμευση και θα αγωνίζεται με τις "πορτοκαλί" τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός Βόλου : Ευχαριστώ σε Κοτσιάφτη-Αγκάνη με το τέλος της συνεργασίας


"Μετά το τέλος της συνεργασίας μας με την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη , λόγω επαγγελματικών δεσμεύσεων στην Αθήνα , και την Δανάη Αγκάνη λόγω σπουδών ,

Δείτε στις 18:15 ζωντανά από το Εϊλάτ τον αγώνα Τσεχία - Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών


Ερμής Αγιάς: Μαζί και την νέα χρονιά Τσιαμπαλής-Τριανταφύλλου-Νταλός

​Παίκτες του Ερμή Αγιάς θα είναι και την νέα χρονιά Τσαμπαλής-Τριανταφύλλου-Νταλός οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με την ομάδα και ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου η ανανέωση των συμβολαίων τους.