Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Στη Νίκη Βόλου ο μπόμπερ Θωμάς Καραγέωργος (φώτο)


Συνέχεια των μεταγραφών για την Νίκη Βόλου που ανακοίνωσε την προσθήκη του Θωμά Καραγέωργου που πέρυσι ήταν ο τρίτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου  σημειώνοντας 241 πόντους ενώ ήταν ο δεύτερος μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ με 52 τρίποντα.

Επιστολή για την τροπολογία νόμου εργοσήμου από την ΟΔΚΕ .


Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων , στο υφυπουργό αθλητισμού και στον Πρόεδρο της ΕΟΚ με θέμα "ΥΠΑΓΩΓΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟΥ"

Γεμίζει την ρακέτα με Δέσπο ο Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta .


Ο αγώνας που έκανε ο Γ.Σ.Φαρσάλων όλο το καλοκαίρι έπιασε τόπο  και έτσι ο Δημήτρης Δέσπος  , όπως σας είχαμε αναφέρει (εδώ), μπόρεσε να βρει κοινή συνισταμένη με τους "μπλε", με αποτέλεσμα να  υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Χάρη Φόρου , ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την front line των Φαρσάλων.

Στέργιος Πράπας: «Θέλουμε κι εμείς να δώσουμε κάτι καλό»


Ένα βήμα πιο κοντά στον πιο σημαντικό ίσως αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 βρίσκεται η Εθνική Παίδων. Στον αγώνα αυτόν που χωρίζει την αποτυχία και το άγχος από την επιτυχία και την ηρεμία. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (14/8) την Εσθονία για μια θέση στους προημιτελικούς και ο Στέργιος Πράπας γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του αγώνα.

Συνεχίζει χωρίς τον Αναστάση Κωστόπουλο η Εθνική Παίδων


Η Εθνική Παίδων θα συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 χωρίς τον Αναστάση Κωστόπουλο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιάννης Γιαννούλης στον ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» του Μάμμου


Μια νέα σελίδα, στην αθλητική της ιστορία, ανοίγει η ομάδα της Νάξου ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια», εξασφαλίζοντας να έχει στο πλευρό της για τη σεζόν 2018-2019, τον Γιάννη Γιαννούλη!

Στον Παναθηναϊκό ο Παύλος Μπάρδας των Δαναών


Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Τρικαλινού μπάσκετ, ο 17χρονος Παύλος Μπάρδας γκαρντ των Δαναών Τρικάλων , θα κάνει το επόμενο βήμα στην αθλητική του καριέρα , καθώς θα συνεχίσει το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Συνεχίζει στο ιατρικό τιμ του ΑΣ Καρδίτσας ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Κατσιούλας



Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Κατσιούλα.

Αλλαγές σε Α2 και Β' ΕΣΚΑΘ!!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot, αλλαγές θα υπάρξουν στην Α2 ΕΣΚΑΘ , καθώς από τον δεύτερο όμιλο η ομάδα των Πελασγών Μεγάλων Καλυβίων δεν θα κατεβάσει ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ  η ομάδα του Αγίου Νέστορα κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στην Β' ΕΣΚΑΘ .

Ο Γ.Σ.Φαλάνης : Έναρξη συνεργασίας με Σολωμού - Ανανέωσαν Ζυγελόπουλος και Γκουντελάκης


Η διοίκηση της Φαλάνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Ζυγελόπουλο και Γκουντελάκη ενώ πρόσθεσε στο  προπονητικό τιμ και την Θεοφανώ Σολωμού.

Βασίλης Καραμανλής: «Όλα βρίσκονται ξανά στο 0-0»


Ήττα από την Κροατία, τρίτη στον όμιλο και συνεχίζει η Εθνική Παίδων. Ο Βασίλης Καραμανλής και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν όμως πολύ καλά πως θα πρέπει να εστιάσουν στο παιχνίδι που έχουν μπροστά στους στο Ευρωπαϊκό U16, καθώς με νίκη επί της Εσθονίας η ελληνική ομάδα θα βρεθεί στα προημιτελικά.

Το Πανόραμα του Ευρωπαϊκού Παίδων. Τα ζευγάρια στη Φάση των "16"


Η Εθνική Παίδων τερμάτισε στην Τρίτη θέση του ομίλου της μετά και την σημερινή ήττα από την Κροατία.

Αποτελέσματα – Τελική κατάταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Η Λιθουανία επικράτησε της Λευκορωσίας με 71-86 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που ολοκληρώθηκε στο Όμπερβαρτ της Αυστρίας.

Νέο μέλος στο Δ.Σ της Καλαμπάκας ο Στέργιος Παπακώστας.

Ο Στέργιος Κων. Παπακώστας είναι το νέο μέλος στο Δ.Σ της Καλαμπάκας μετά τις αποχωρήσεις των Βασίλη Φίκα και Παναγιώτη Κολιού.