Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Νίκη-μισή παραμονή η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στην Δόξα Λευκάδας (Φώτο+vid)

Τεράστια νίκη για την υπόθεση παραμονής πέτυχε σήμερα  η Αναγέννηση Καρδίτσας  κερδίζοντας 74-65 εντός έδρας την Δόξα Λευκάδας για την 24η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β' Εθνικής.

Νίκη στη δεύτερη παράταση οιΤιτάνες Παλαμά.

Μετά από ένα ματς… θρίλερ, οι Τιτάνες Παλαμά κατάφεραν να πάρουν  τη νίκη στην έδρα τους στη δεύτερη παράταση με 86-81 (69-69 κ.α., 78-78 α’ παρ.), κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών για την 24η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β' Εθνικής και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.

Αποτελέσματα- Βαθμολογία Basket League (22η Αγωνιστική 16-17/4/2022)

  

Tα αποτελέσματα της Α1 Ανδρών είναι:

Βήμα παραμονής από τον Ολυμπιακό Βόλου, 94-70 τους Ικάρους Τρικάλων


Ένας σοβαρος και συγκεντρωμένος Ολυμπιακός Βόλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης  στους Ικαρους Τρικάλων , επικρατώντας πολύ εύκολα με 94-70 , κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ήττα για τον Αίολο/Γόμφοι στην Λαμία (Φώτο)

Ο Έσπερος ήταν ο νικητής με σκορ 76-70, στον σημερινό αγώνα που έδωσε ο Αίολος/Γόμφοι στη Λαμία .

Τα φύλλα αγώνα της Β' Εθνικής (17/4/2022) Συνεχής ενημέρωση

      

 Οι αγώνες αναλυτικά:

Aποτελέσματα-Βαθμολογία Β’ Εθνική (17/4/2022) Συνεχής ενημέρωση

         
Τα αποτελέσματα της Β' Εθνικής  Ανδρών, είναι:

Πήραν την πρόκριση Προμηθέας Πάτρας-Κάδμος-Ηράκλειο-Σέρρες και Περιστέρι. Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας της Β΄ Φάσης του Πανελλήνιου Εφήβων. (Συνεχής ενημέρωση)

Ο Προμηθέας Πάτρας είναι η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίνεται στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων από τον Γ’ Όμιλο της Β’ Φάσης μετά και τους σημερινούς αγώνες.

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Αιολικός - Τιμήθηκαν η υφυπουργός παιδείας κ. ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ και το παιδικό τμήμα.


Το Σάββατο το απόγευμα 16 Απριλίου 2022 και ώρα  19:30  στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας  διεξήχθη το τελευταίο παιχνίδι της αντρικής ομάδας του Αιολικού με την ΑΕΤ .

Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Κάδμο οι έφηβοι του Κεραυνού.

Οι πρωταθλητές Θεσσαλίας γνώρισαν την ήττα από τον Κάδμο με 49-71 στον τελευταίο τους αγώνα για τη Β' φάση του Πανελλήνιου Εφήβων που ολοκληρώθηκε σήμερα στο κλειστό της Θήβας, καταβάλλοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπάθεια για μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Πήραν την πρόκριση Iπποκράτης Κω- Ιωάννινα-Άρις Καλαμάτας-Άρης και Πιερικός Αρχέλαος. Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας της Β΄ Φάσης του 36ου Πανελλήνιου Νεανίδων. (Συνεχής ενημέρωση)

Ο Πιερικός Αρχέλαος, τα Ιωάννινα, ο Άρις Καλαμάτας, ο Ιπποκράτης Κω και ο Άρης Θεσσαλονίκης πήραν την πρόκριση στην τελική φάση φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, μέσα από τους αγώνες της Β’ Φάσης.

Ζωντανά στις 14:30 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ (Προκριματικά 49ου Πανελληνίου Εφήβων)

Πρωταθλήτρια Α1 ΕΣΚΑΘ η Ανόρθωση , 95-91 τον Ίωνα.


Στον αγώνα γιορτή που έγινε σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚΒ με τον Ίωνα , η Ανόρθωση πανηγύρισε την άνοδο (τρίτη σε ισάριθμα χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου) στην Γ’ Εθνική,  επικρατώντας με 95-91.

Νίκη στην εδρα του Φοίβου και 5η θέση για την Ανάληψη.


Η ομάδα της Ανάληψης παρά τις σημαντικές απουσίες 8 παιχτών , λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων παρατάχθηκε με 5 άντρες και 4 παίδες στο κλειστό της Γιάννουλης και κατάφερε να επικρατήσει του Φοίβου με 54-66 , για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τέλος σεζόν με νίκη στην Καλαμπάκα για την ΕΑΛ.

Η ΕΑΛ επικράτησε στον τελευταίο της αγώνα στην Α1 ΕΣΚΑΘ στην Καλαμπάκα του τοπικού ΑΟΚ με 68-74  και τελείωσε το πρωτάθλημα με απολογισμό 8 νίκες κι 18 ήττες ενώ η νεανική ομάδα της Καλαμπάκας συνέχισε χωρις νίκη στη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης.

Αυλαία με νίκη για την ΑΕΛ, 63-58 το Μύτικα.

Με νίκη ολοκλήρωσε η ΑΕΛ το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , επικρατώντας στο Λαρισινό ντέρμπι του Μύτικα με 63-58.

Φινάλε με νίκη για τους Δαναούς, 61-57 την ΑΕΒΔ - Δηλώσεις Γιάννη Τσίμα

Η ομάδα των Δαναών στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, επικράτησε με 61-57 της ΑΕB Διμηνίου και έκλεισε νικηφόρα την χρονιά.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α1 ΕΣΚΑΘ 16/4/2022

            

Τα αποτελέσματα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, είναι τα εξής:.