Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Στην Β' Εθνική και τυπικά η Νίκη Βόλου


Η Νίκη Βόλου, μετά και την επικύρωση των βαθμολογιών από την ΕΟΚ, είναι και επίσημα στην  Β' Εθνική και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Πρωταθλήτριες ομάδες Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων- Νεανίδων ΕΣΚΑΘ

Όσο αναφορά την εξέλιξη στα  πρωταθλήματα Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων- Νεανίδων , η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε ότι αναμένει τις αποφάσεις της Ε.Ο.Κ για την διεξαγωγή ή μη των αντίστοιχων πανελληνίων πρωταθλημάτων και ανάλογα θα αποφασίσει το Δ.Σ της Ένωσης και θα ανακοινώσει έγκαιρα.

Η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία του Γ.Σ.Αλμυρού.


Σε ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Αλμυρού αναφέρει  ότι αυτή είναι η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία του, από την ίδρυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Ευχαριστήριο από τον πρόεδρο των Ικάρων Τρικάλων Κώστα Σκρέτα

Από τον πρόεδρο των Ικάρων Τρικάλων, Κώστα Σκρέτα, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση-ευχαριστήριο:

Αυτές είναι οι ομάδες που ανεβαίνουν και υποβιβάζονται στις τοπικές κατηγορίες (Α1-Α2-Β ΕΣΚΑΘ, Γυναικείο)


Επικυρώθηκαν από την ΕΣΚΑΘ οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων,τα οποία είχαν διακοπεί στις αρχές Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Παραμένει ο Γιάννης Τσίμας στην τεχνική ηγεσία των Δαναών.

Την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με τον προπονητή Γιάννη Τσίμα , ανακοίνωσε ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα.

Επικύρωσε τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων η ΕΣΚΑΘ - Άνοδο για Γ.Σ. Αλμυρού και Γ.Σ.Γόμφων


Η ΕΣΚΑΘ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι προχώρησε στην επικύρωση των βαθμολογιών των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών.

Επικύρωση βαθμολογιών από την ΕΟΚ - Άνοδο για ΑΙΟΛΟ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΙΚΑΡΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.