Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός 73-84 (Euroleague) Φώτο

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 84-73 και παραμένει σε τροχιά για εξασφάλιση πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs.

Στις 18/3 ο πρώτος ημιτελικός της 110 ΠΜ εναντίον του ΓΕΑ.

Την ερχόμενη Παρασκευή 18/3 και ώρα 12:00 η ομάδα μπάσκετ της 110ΠΜ αντιμετωπίζει αυτή της Μοίρας ΓΕΑ, για την Ημιτελική φάση του κυπέλλου μπάσκετ Πολεμικης Αεροπορίας 2022.

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. σχολικού έτους 2021-2022

Το υπουργείο Παιδείας και η  Υφυπουργός κ. Ζωή Μακρή  αποφάσισε την "Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου και άλλων σχολικών Αθλητικών δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2021-2022"

Δηλώσεις Γρηγόρη Γιασσάρη μετά τον αγώνα Ίκαροι Τρικάλων-Τιτάνες Παλαμά 83-69 (Β΄ Εθνική)

Ετοιμάζονται για τη μπασκετική γιορτή τα Χανιά.

Σε… Κρητική υπόθεση εξελίσσονται τα F4 των κυπέλλων μπάσκετ 2021-22, με τα Χανιά να παίρνουν τη σκυτάλη από το Ηράκλειο για να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση των γυναικών το τριήμερο 8-10/4.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων εξ αναβολής αγώνων στις Εθνικές κατηγορίες (16/3-6/4)


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των εξ αναβολής αγώνων στο διάστημα από 16/3 ως και 6/4 είναι οι εξής:

Δύσκολη αποστολή στο Μαρούσι την Παρασκευή για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας .

Ο αγώνας του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της απόφασης των φιλοξενούμενων να μην ταξιδέψουν στην Καρδίτσα, επικαλούμενοι τις καιρικές συνθήκες.

Αλλαγές σε ώρες/ημέρες διεξαγωγής αγώνων Εθνικών κατηγοριών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι:

Χρήστος Καλαϊτζίδης και Ηλίας Παπαδημητρίου μίλησαν στο ΕΟΚ WebRadio

Στο ΕΟΚ WebRadio και την εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Μαρίνο Πρίντεζη, μίλησαν σήμερα (15/3) πρωταγωνιστές και από τη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο προπονητής του συμπρωτοπόρου του 10ου ομίλου Διαγόρα Ρόδου, Χρήστος Καλαϊτζίδης, ενώ μίλησε  και ο προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα (4ος όμιλος), Ηλίας Παπαδημητρίου, με αφορμή τη νίκη της ομάδας του επί του Σπάρτακου (67-63), που «έσπασε» το αήττητο της ομάδας των Ιωαννίνων.

Γ. Παρασκευάς και Γ. Παπαδόπουλος μίλησαν στο WebRadio της ΕΟΚ για την εξέλιξη στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής


Στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του ΕΟΚ WebRadio με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Μαρίνο Πρίντεζη, την… τιμητική της είχε και η Β’ Εθνική. Με αφορμή τη μεγάλη μάχη της παραμονής που γίνεται στον 3ο όμιλο, στον «αέρα» φιλοξενήθηκαν δύο άνθρωποι που οι ομάδες τους βρέθηκαν αντιμέτωπες την Κυριακή. Αρχικά, μίλησε ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Παρασκευάς, και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του IBC, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Τακιανός: “Τίποτα ως “ψεγάδι” στην πορεία της Λάρισας”

Ο προπονητής της Λάρισας, Φώτης Τακιανός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio, «Άμεσο ριπλέι», με την Έλενα Βογιατζή και τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και μίλησε τόσο για την πορεία της Λάρισας και το όνομά που έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια, όσο για την απόκτηση ορισμένων παικτών και την αναγνώριση του κόσμου. Από τη συζήτηση φυσικά δεν έλλειψε και το σχόλιό του για το φετινό πρωτάθλημα. 

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (16/3/2022)

       
Οι διαιτητές και οι κριτές στους αγώνες των Εφήβων της ΕΣΚΑΘ της 16/3/2022, είναι:

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ 16-23/3/2022

 

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ 16-23/3/2022 αναμένεται να είναι το εξής:

Ασημίνα Κουτσουνούρη: «Θα σταματήσω το μπάσκετ όταν με κάνει αλλαγή η κόρη μου!»


Η αθλήτρια, προπονήτρια και μητέρα Ασημίνα Κουτσουνούρη μιλάει στο e-magazine της ΕΟΚ και τον Αποστόλη Τριανταφύλλου :

Το «Γαλατικό χωριό» που αντιστέκεται και ζει το δικό του μπασκετικό παραμύθι - Τιτάνες Παλαμά η μακροβιότερη ομάδα του νομού.

Ο Στέλιος Τσανάκας γράφει στο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΟΚ , πως ένας δήμος μικρότερος των 17.000 κατοίκων σφυρηλατεί τη δική του μπασκετική παράδοση μέσω των Τιτάνων Παλαμά