Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Πελασγιώτις - Ακαμάτες Φαρκαδόνας 87-57 (Β΄ ΕΣΚΑΘ)

Ο Νίκος Φλώρος με άψογη διαχείριση των παικτών του οδήγησε την ομάδα της Πελασγιώτιδας σε νίκη με 87- 57 επί της Φαρκαδόνας για το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ , δίνοντας περισσότερο χρόνο στα παιδιά του εφηβικού.

Ξεκινά αύριο… ο αγωνιστικός "γολγοθάς" για τους Ικάρους Τρικάλων

Ένας αγωνιστικός "γολγοθάς" επτά ημερών ξεκινά αύριο Τετάρτη για τους Ικάρους Τρικάλων. 

Έκοψαν την πίτα τους τα τμήματα υποδομής του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας. (Φώτο)

 

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψαν το περασμένο Σάββατο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τα τμήματα υποδομής του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων εξ αναβολής αγώνων στις Εθνικές κατηγορίες (2/3-23/3)

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των εξ αναβολής αγώνων είναι:

Ορισμοί και αλλαγές σε ώρες/ημέρες διεξαγωγής αγώνων - Ορίστηκαν οι αναβληθέντες αγώνες Ολύμπια Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΟΤρικάλων

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι:

ΣΕΠΚ: Επιστολή προς τη ΓΓΑ για τους προπονητές Γ' Κατηγορίας και την υποχρεωτικότητα δελτίου ταυτότητας

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως ζήτησε εγγράφως από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την οριστικοποίηση της παράτασης για τους προπονητές διπλώματος/επιπέδου Γ' Κατηγορίας (και) για το 2022-'23, όπως επίσης την επιβεβαίωση της υποχρεωτικότητας της κατοχής δελτίου ταυτότητας προπονητή για όλες τις κατηγορίες πρωταθλημάτων και για όλες τις ομάδες όλων των ηλικιακών βαθμίδων από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Δοκιμασία στον Υμηττό για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας - Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας

Οι εκτός έδρας δοκιμασίες συνεχίζονται για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού τον Αμύντα.

Το πρόγραμμα των ΕΜΒΟΛΙΜΩΝ αγώνων της ΕΣΚΑΘ 3-5/3/2022

        

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ 3-5/3/2022 αναμένεται να είναι το εξής:

Παπανικολάου: «Το ελληνικό μπάσκετ δείχνει να μονοιάζει για χάρη της Εθνικής»!

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν εκ των προτέρων ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των δύο αγώνων της Εθνικής με την Τουρκία, ως ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί και ο Γιώργος Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό, που ενίσχυσαν την Εθνική ομάδα σε προκριματικούς εν μέσω αγωνιστικής περιόδου. Ο ίδιος, έμελλε τελικά να έχει αρκετούς ακόμα λόγους για να θυμάται αυτούς τους δύο αγώνες.

Νίκη Βόλου - ΑΕΒΔ 78-40 (Εφηβικό Μαγνησίας)

Εχοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα οι έφηβοι της Νίκης Βόλου επικράτησαν της ΑΕΒΔ με 78-40 και έκαναν το 11στα 11  στο πρωταθλημα Μαγνησίας.

Γ.Σ.Αλμυρού - Αιολικός 73-77 ( Εφήβων Μαγνησίας)


Μία ακόμη νίκη για τους έφηβους του Αιολικού , που χρειάστηκαν την παράταση  για να επικρατήσουν εκτός έδρας της αξιόμαχης ομάδας του Γ.Σ.Αλμυρού με σκορ 77-73 , για το πρωτάθλημα εφήβων του Ν. Μαγνησίας .

Στήριξη του Γιώργου Βλιώρα από τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.

Με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πήραν θέση υπέρ του προπονητή τους Γιώργου Βλιώρα.