Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (28/1/2020)

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων, οι ομάδες Franklin και  Έξοδος θέλοντας να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα , έβγαλαν φωτογραφία κρατώντας την φανέλα με το Νο 24 και  δηλώσαν για την τραγική απώλεια :

Ψήφισμα της ολομέλειας των προέδρων Ενώσεων και Τ.Ε.


Παρουσία όλων των προέδρων των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της 27ης Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνταξη ψηφίσματος αποδοκιμασίας της πρόσφατης τροποποίησης του Αθλητικού Νόμου.

Τα "ευχαριστώ" του Σπύρου Παππά για την βράβευσή του από τον ΣΕΠΚ.

Ο Σπύρος Πάππάς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης είπε τα δικά του"ευχαριστώ" μετά την βράβευσή του  στα πλαίσια  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΠΚ για τη Βόρεια Ελλάδα.

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ από 29/1 έως 2/2/2020


Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ το πρόγραμμα των αγώνων από  29/1 έως 2/2/2020 που είναι το εξής:

Φιλικός αγώνας μπάσκετ « Jump Ball Αγάπης » με φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ Σ.ΒΕ.Κ.Μαγνησίας - Πελαργών


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο γήπεδο της Πορταριάς  θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ του νεοσύστατου συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Νομού Μαγνησίας και των Πελαργών (φίλοι Εθνικής Ομάδας BASKET)

ΑΕΒΔ - Αιολικός 64-63 (Παιδικό Μαγνησιας)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα της ΑΕΒΔ , επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό ματς του Αιολικού με 64-63 για τον πρώτο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος Μαγνησίας.

ΑΕΤ B.C - Α.Ο.Καλαμπάκα 57-76 (Εφηβικό Τρικάλων)

Αήττητη συνέχισε στο εφηβικό πρωτάθλημα Τρικάλων η  Καλαμπάκα , επικρατώντας σε ένα όμορφο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική ,  της ΑΕΤ με 57-76 .