Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Λούντβιχσμπουργκ-ΑΕΚ 72-67 για το Basketball Champions League


Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη. Η Λούντβιχσμπουργκ επιβλήθηκε 72-67, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

HAEKμπήκε δυνατά στον αγώνα (0-8 στο 3’, 4-11 στο 5’30’’, 10-19 στο 9’07’’), αλλά λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου, έδειξε να χάνει το ρυθμό της. Τα χαμηλότερα ποσοστά ευστοχίας και η δυνατότητα της Λούντβιχσμπουργκ να εκμεταλλεύεται κάθε λάθος ή ριμπάουντ βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό, οδήγησαν από το 15-21 (10’30’’) στο 25-22 (13’22’’) με ένα σερί 10-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν, έφτασαν στο +7 (36-29, 19’50’’) με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να μειώνει από τη γραμμή (36-31) λίγο πριν οι δύο ομάδες πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Τα Highlights του αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 59-52


Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 59-52 για την Euroleague

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.......... 59-52
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 32-25, 49-38, 59-52
Ολυμπιακός(Σφαιρόπουλος): Γκριν 9(1), Μπιρτς 7, Γιανγκ, Παπαπέτρου 8(2), Σπανούλης 15(3) , Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 7(1), Παπανικολάου, Μάντζαρης 5(1), Λοτζέσκι 1, Χάκετ 5(1), Αθηναίου
Μπαρτσελόνα(Μπαρτζώκας): Ράις 11, Χολμς 13(2), Ντόρσεϊ 9, Βεζένκοφ 3(1), Πένιο, Έρικσον, Όλεσον 2, Κόπονεν 6(1), Σένα, Περπέρογλου 4, Τόμιτς 4
 

Μοναδικό ερωτηματικό η κατάσταση της Εβίνας Μάλτση για την Εθνική Γυναικων


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την Εθνικής γυναικών, στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε. Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να ταξιδέψουν, αύριο το πρωί, στην Χαλκίδα και οι 14 αθλήτριες που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Στην σημερινή, τελευταία, προπόνηση, στην Αθήνα, έδωσαν το παρόν όλες πλην της Εβίνας Μάλτση και της Όλγας Χατζηνικολάου. Η δεύτερη απλά συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας της. Η αρχηγός όμως της Εθνικής Ομάδας που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά δήλωσε ικανοποιημένη από την πορεία της αποθεραπείας της.

Τα “highlights” του αγώνα Νεπτούνας-ΠΑΟΚ 68-63


Νεπτούνας-ΠΑΟΚ 68-63 για το Basketball Champions League


Ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο λόγο για 35’ στη Λιθουανία, αλλά η Νεπτούνας έκανε τη δική της αντεπίθεση, ήταν εύστοχη από τη γραμμή και παρέμεινε αήττητη με το τελικό 68-63, μετά και την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Πρωτοβουλία της ΑΕΛ σε συνεργασία με Ενεργούς Πολίτες Λάρισας για συλλογή τροφίμων


« ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΕΛ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο αθλητισμός ταιριάζει με τον εθελοντισμό. Η ευγενική άμιλλα δένει με την αλληλεγγύη!
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 5μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, οι παίκτες της ΑΕΛ και του Πανιωνίου θα γεμίσουν τα καλάθια με τρίποντα και οι φίλαθλοι τα καλάθια , των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, με τρόφιμα.
Σε αυτόν τον αγώνα, ο μεγάλος νικητής θα είναι η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη!

Δαναοί Τρικάλων: Λύση της συνεργασίας με τον Φρύδα.

Η Ανακοίνωση:
"Λόγω της ταυτόχρονης διετέλεσης των αγώνων των ΔΑΝΑΩΝ και της Aries Τρίκαλα και της δυσκολίας του πρωταθλήματος Α1 Θεσσαλίας συζητήθηκε και αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας με τον Κο Φρύδα .

Τον ευχαριστούμε θερμά διότι ήρθε σε πολύ δύσκολη εποχή στην ομάδα, την βοήθησε να αναγεννηθεί και να δημιουργήσει υποδομές, την ανέβασε κατηγορία και την βοήθησε ουσιαστικά παίζοντας σύγχρονο μπάσκετ και μπορεί επίσης να την βοηθήσει και στο μέλλον. Οτιδήποτε σχολιαστεί εκτός από αυτό είναι ανακρίβεια.
Η ομάδα συνεχίζει με προπονητή τον κ. Αλέξη Παναγιώτου."

         Ο Πρόεδρος 
Τεντολούρης Ευθύμιος

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων τoυ BCL & οι Έλληνες διαιτητές


Οι διαιτητές και κομισάριοι που ορίστηκαν στους αγώνες ελληνικών ομάδων για το Basketball Champions League είναι:

7/12: Άρης-Έλιος Σανς 
Μπιριτσίκ (Τουρκία)-Γκλίσιτς (Σερβία)-Ρόσι (Ιταλία). Κομισάριος: Πιτσίλκας

13/12: Μπάκεν Μπέαρς-Άρης 
Ρόσο (Γαλλία)-Αουνκρότζερς (Λετονία)-Σαράπα (Λευκορωσία). Κομισάριος: Μπρίξεν (Δανία)

Αλλαγή ώρας στον αγώνα ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΓΣ Τιτάνες Παλαμά


Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, oαγώνας ΓΣ Δάφνη Δαφνίου-ΑΟ Πεύκης, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος) της 20/11/2016 και ώρας 17.00, αντί του 1ου κλειστού γυμναστηρίου Χαϊδαρίου, θα διεξαχθεί στο 1οκλειστό γυμναστήριο Μάνδρας (27ο χιλ. ΠΕΟ Αθηνών-Θήβας).