Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Τον φόργουορντ Βασίλη Τσιώγκα απέκτησε ο Γ.Σ.Φαρσάλων.


Νέα μεταγραφή για τα Φάρσαλα, τα οποία συμφώνησαν με τον Βασίλη Τσιώγκα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με την Ασπίδα Ξάνθης.

Ολοκληρώθηκε το 1ο προπονητικό-εκπαιδευτικό καμπ των Δαναών


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο προπονητικό-εκπαιδευτικό καμπ των Δαναών στα γήπεδα της Μπάρας το οποίο ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου.

Φιλική επικράτηση επί της Γερμανίας με 63-74 για την Εθνική Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων αντιμετώπισε την Γερμανία στο Βερολίνο στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλξοξενηθεί στην Λετονία (28/7-5/5).

Εύκολη νίκη επι της Ισλανδίας με 86-104 η Εθνική Νέων (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών πήρε την πρώτη νίκη που χρειάζεται για να διασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Δείτε ζωντανά στις 16:45 τον αγώνα Ισλανδία-Ελλάδα για το Ευρωπαικό Νέων Ανδρών


Σχεδόν παίκτης της Νίκης Βόλου ο Γιώργος Τασιούδης.


Η Νίκη προετοιμάζεται ενόψει της παρουσίας της στα... σαλόνια της Β' Εθνικής και θέλει να πραγματοποιήσει μία, τουλάχιστον, αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε αναζήτηση έμπειρων παικτών.

Κοντά σε Δημήτρη Γράβα ο ΑΣ Καρδίτσας


Ακόμη με έναν παίκτη από την Θεσσαλία συμφώνησε ο ΑΣ Καρδίτσας, δίνοντας τα χέρια με τον 25χρονο Λαρισαίο φόργουορντ, Δημήτρη Γράβα.

Ο Γιάννης Τζήμας μοίρασε γνώσεις και εμπειρίες στους αθλητές του Γ.Σ.Σκιάθου (φώτο)


Την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του coach Γιάννη Τζήμα, προπονητή του Α. Σ. Καρδίτσας στην Α2 Εθνική, είχαν οι παίχτες/ριες του Γ.Σ.Σκιάθου (μαζί με κάποια παιδιά που κάνουν διακοπές στο νησί μ, αλλά αγαπούν το μπάσκετ και δεν αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες).

Ήττα στην πρεμιέρα του Τουρνουά Φιλίας με 31-59 από την Ισπανία για την Εθνική Παγκορασίδων


Η Εθνική Παγκορασίδων γνώρισε την ήττα με 59-31 από την Ισπανία την πρώτη μέρα του τουρνουά Φιλίας στη Νίκαια της Γαλλίας.