Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίασε τον Μπράντον Ρας η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ


Τον Μπράντον Ρας παρουσίασε η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ παρουσία του προέδρου και μεγαλομετόχου κ. Θοδωρή Ριζούλη και του προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (3/12/2019)

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Πρώτος σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Βασίλης Ντίκας της Ανόρθωσης . Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(7η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ  και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ , βρίσκεται ο Ντίκας της  Ανόρθωσης έχοντας 180 πόντους , ενώ ο Τσιγγενόπουλος του Γ.Σ.Μουζακίου με τους 168 βρίσκεται στην δευτερη θέση  και  την τρίτη θέση μοιράζονται οι Δημήτρης Σταυρόπουλος της ΕΑΛ και ο  Τακούλας του Νέου Κεραυνού , έχοντας πετύχει 118 πόντους ο καθένας.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2006)


Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2006) έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 15 30 .

Αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα Ολύμπια - Ασπίδα Ξάνθης . Όλες οι αλλαγές σε Α1 και Α2 Γυναικών


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣ ΠΑΟΚ - ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 08/12/2019 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 12.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΑΟΚ.

Πρώτος μπόμπερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Τακούλας του Κεραυνού. - Αναλυτικά οι δύο όμιλοι (7η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ , βρίσκεται ο Τακούλας του Νέου Κεραυνού έχοντας 28 τρίποντα , ενώ ο Μάνος και πάλι του Νέου Κεραυνού με τα 14 βρίσκεται στην δεύτερη θέση και την τρίτη θέση μοιράζονται οι Τσαγκλής και Κλείτσας της Ιωλκίας έχοντας πετύχει 13 τρίποντα ο καθένας.

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ από 5/12 εως 8/12/2019


Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ το πρόγραμμα των αγώνων από  5/12 εως 8/12/2019 που είναι το εξής:

Πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Πάνος Δαουλάρης . Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(7η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ  και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , βρίσκεται ο Πάνος Δαουλάρης του Γ.Σ. Νίκαιας έχοντας 192 πόντους , ενώ ο Χρήστος Μηλιώνης της ΑΕΛ με τους 174 βρισκεται στην δευτερη θέση  και ο Κίμωνας Μπλιάτζας της Νίκαια 2012 ειναι στην τρίτη θέση έχοντας πετύχει  156 πόντους.

Πρώτος μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Χρήστος Μηλιώνης. Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(7η Αγωνιστική)

Μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , βρίσκεται ο Χρήστος Μηλιώνης της ΑΕΛ έχοντας 40 τρίποντα , ενώ ο Δημήτρης Ψύρρας των Γόμφων με τα 29 βρίσκεται στην δεύτερη θέση  και ο Δημήτρης Μαρτζέλης της ΑΕΤ είναι στην τρίτη θέση έχοντας πετύχει  27 τρίποντα.

Στην 6η θέση των σκόρερ της Β' Εθνικής ο Παπαχρήστος του Γ.Σ.Φαρσάλων.(7η αγωνιστική Βόρειος όμιλος)

Μετά και την 7η αγωνιστική στην Β' Εθνική στην πρώτη θέση των σκόρερ  συνεχίζει να βρίσκεται ο Νεκτάριος Μάρουσιτς του Ερμή Λαγκαδά με 151 πόντους ενώ στην δεύτερη θέση πέρασε ο Ματέι Στογιάνοβιτς του Έσπερου Λαμίας , με τον  Φίλιππο Βακουφτσής της Δόξας Λευκάδας να ειναι  στην  τρίτη θέση   με 127 πόντους.

Πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Παναγιώτης Τσατάλας (7η Αγωνιστική)


Η 7η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και  στην πρώτη θέση των σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά βρίσκουμε  τον  Παναγιώτη Τσατάλα των Τιτάνων Παλαμά με 164 πόντους , μετά και τους  26 που πέτυχε κόντρα στους Αετούς  Βέροιας,  ενώ στην δεύτερη θέση   βρίσκεται ο Κώστας Σωτηράκης του ΣΚ Ιωάννινα με 141 πόντους .

Αιολικός - Νίκη Βόλου 71-54 (Εφηβικό Μαγνησίας)


Αήττητη συνεχίζει η εφηβική ομάδα του Αιολικού Βόλου στο πρωτάθλημα Μαγνησίας καθώς επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας της Νίκης Βόλου με σκορ 71-54.

Αιολικός - Γ.Σ.Βόλου 64-55 (παιδικό Μαγνησίας)

Για τον 1ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος Μαγνησίας , η  ομάδα το Αιολικού Βόλου επικράτησε του Γ.Σ. Βόλου με σκορ 64-55, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου .