Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ανάληψη - Γ.Σ.Αλμυρού 61-74 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Στην πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για τον 2ο όμιλο, ο Γ.Σ.Αλμυρού επικράτησε , της ομάδας της Ανάληψη με σκορ 61-74 .

Sports Adademy - ΕΑΛ 67-59 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ , συναντήθηκαν η Sports Adademy και η ΕΑΛ , δύο ομάδες που τους χωρίζει μια κατηγορία καθως η ΣΑΛ  ανέβηκε περυσι στην Α1' ΕΣΚΑΘ.

Φιλική επικράτηση των Γόμφων επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. (φώτο)


Φιλική ήττα για την Αναγέννηση Καρδίτσας από  την ομάδα των Γόμφων με σκορ 61-69, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό που έγινε το απόγευμα στο κλειστό της Καρδίτσας.

Αιολικός - Αγριά 42-58 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Στον πρώτο αγώνα κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για τον 2ο όμιλο, η Αγριά ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα και επικράτησε εύκολα του  γηπεδούχου Αιολικού με σκορ 42-58.

Δήμητρα Ευξεινούπολης - ΑΕΒ Διμηνίου 56-32 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Μεγάλη νικη της Δήμητρας Ευξεινούπολης  που επικράτησε  της ΑΕΒΔ με 56-32,  στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου για το κύπελλο ΕΣΚΑΘ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Πρώτη έκπληξη στο κύπελλο με νίκη της Ανόρθωσης επί του Γ.Σ.Βόλου με σκορ 65-55.


Με νίκη ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η Ανόρθωση που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 επί του νεανικού Γ.Σ.Βόλου που αγωνίζεται στην Α1 με σκορ 65-55.

Κρόνος Τρικάλων - Καλαμπάκα 58-83 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Ο Α.Ο.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής για το θεσμό του Κυπέλλου Θεσσαλίας νίκησε την ομάδα του Κρόνου Τρικάλων με σκορ 58 - 83.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ


1ος Όμιλος
1η Αγωνιστική
Δήμητρα Ευξεινούπολης - ΑΕΒ Διμηνίου  56-32
Ανόρθωση Βόλου - Γ.Σ. Βόλου 65-55
Ρεπό: Ίωνας Βόλου

Φιλική ήττα των Ικάρων στην Λαμία


Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας έδωσαν οι Ίκαροι, το τρίτο κατά σειρά, σήμερα το απόγευμα. Οι παίκτες του Κώστα Σδράκα βρέθηκαν στη Λαμία όπου και αντιμετώπισαν τον Εσπερο που αγωνίζεται στη Β’Εθνικη.

Φιλική νίκη του ΑΣΚ επί του Γ.Σ.Φαρσάλων


Άνετη επικράτηση για τον Α.Σ.Καρδίτσας , στον πρώτο της εντός έδρας φιλικό αγώνα, με αντίπαλο το Γ.Σ.Φαρσάλων με την ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα  να αγωνίζεται χωρίς τους Παπαδόπουλο και Τριανταφύλλου.

Η Συνέντευξη Τύπου Ελλάδα-ΗΠΑ. Τι δήλωσαν Σκουρτόπουλος-Παπαγιάννης-Πόποβιτς-Γουόκερ


Τι δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, καθώς και ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ήττα της Εθνικής Ανδρών από τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα Highlights του αγώνα ΗΠΑ - Ελλάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο


Ευχάριστη έκπληξη και... τηλεθέαση για τους παίκτες της Λάριας ΚΑΕ


Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Λάρισας.

Ραφαήλ Τσουράκης : Με σωστές μελλοντικές κινήσεις η Λάρισα KAE μπορεί να βγει Ευρώπη


Ο Ραφαήλ Τσουράκης που στο παρελθόν έπαιξε στην Λάρισα με τον ΓΣΛ , με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως με σωστές κινήσεις η Λάρισα ΚΑΕ , μπορεί στο μέλλον να βγει στην Ευρώπη.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: ΗΠΑ-Ελλάδα 69-53 (φώτο)


Η Εθνική Ανδρών δεν τα κατάφερε απέναντι στις ΗΠΑ. Ηττήθηκε 69-53 και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Τσεχία τη Δευτέρα (9/9, 11.30), στο οποίο η Ελλάδα αναζητά τη νίκη με +12 για να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ραφαήλ Στύλας στον Λεύκιππο Ξάνθης.


Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των μεταγραφικών του κινήσεων, με την απόκτηση τριών ταλαντούχων νεαρών καλαθοσφαιριστών, που κόσμησαν με την παρουσία τους τα γήπεδα σε Καβάλα και Βόλο.

Δηλώσεις Σκουρτόπουλου-Πρίντεζη για τον αγώνα με ΗΠΑ . Η ανάλυση του παιχνιδιού από τον Γιάννη Ελευθεριάδη


Τι δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, καθώς και ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στην Σενζέν εν όψει του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρόγραμμα 1ης Αγωνιστικής Κυπέλλου Ανδρών. Με Πευκοχώρι εντός ο Γ.Σ.Φαρσάλων


Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής της Α' Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών έχει ως εξής:

Πρόγραμμα 1ης Αγωνιστικής Κυπέλλου Γυναικών. Με Πανσερραϊκό εντός η Ολύμπια.


Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών έχει ως εξής:

Αποχώρησε ο Έσπερος ΑΟΠΑ από την Α2 Εθνική Γυναικών


Μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου Έσπερος ΑΟΠΑ στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (1ος Όμιλος) και ύστερα από την αρνητική απάντηση του σωματείου ΓΣ Διαγόρας Ρόδου που είχε σειρά προτεραιότητας από τους αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος, η θέση του στην κατηγορία παραμένει κενή.