Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ολυμπιάδα - Σπάρτακος 22-59 (Κορασίδων) Φώτο

Μετά από ένα όμορφο αγώνα ο Σπάρτακος πήρε την νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Ολυμπιάδας με 22-59 σ' αυτό το ειδικό πρωτάθλημα κορασίδων , καθώς είναι ο πρώτος αγώνας μετά από εφτά μήνες απουσίας από τα γήπεδα.

ΑΕΛ - MARSA 54-78 (Παιδικό Λάρισας) ΦΩΤΟ

Οι παίδες της MARSA (Mary Raptou Sports Academy) έκαναν την δεύτερη νίκη τους στο παιδικό πρωτάθλημα Λάρισας , καθώς  επικράτησαν της ΑΕΛ στο κλειστό του Αλκαζάρ  με 54-78.

Κλήση Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών για το Ευρωπαϊκό 3Χ3

Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι καλούνται οι παρακάτω Αθλητές και Αθλήτριες να βρίσκονται στα βοηθητικά γήπεδα του Ο.Α.Κ.Α. τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 11.00, για προετοιμασία των εθνικών ομάδων 3×3 Ανδρών και Γυναικών ενόψει των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021:

Σωτηρίου: «Να βλέπουμε το ‘’μάθημα’’ από κάθε παιχνίδι»

Για διδακτική ήττα από την Σερβία έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα η Κατερίνα Σωτηρίου.

Οι διαδικτυακές μεταδόσεις σε A2 Ανδρών (19/6).

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν οι εξής αγώνες της Α2 Ανδρών:

ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας: Καθοριστικό εντός έδρας ματς με Απόλλωνα Πάτρας.

Το πιο σημαντικό ματς έχει μπροστά του ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, καθώς το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας για την 6η και προτελευταία αγωνιστική του Top8 της Α2 Εθνικής.

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Ελλάδα – Σερβία 51-85. Δηλώσεις Β. Μασλαρινού και Π. Παυλοπούλου

Η Εθνική Γυναικών γνώρισε την ήττα με 85-51 από την αντίστοιχη της Σερβίας στη 2η αγωνιστικής του Ευρωμπάσκετ 2021 στη Βαλένθια. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/6) στις 19.00 την Ιταλία.

Πρόγραμμα ΕΦΗΒΙΚΟΥ Λάρισας

Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε τους 2 ομίλους και το πρόγραμμα  του εφηβικού πρωταθλήματος Λάρισας,  το οποίο θα διεξαχθεί σε 1 γύρο  και η έναρξη του ορίζεται για τις 10-7-21

Εθνική Γυναικών: Ο Νίκλας αναλύει τη Σερβία - Χωρίς Σταμολάμπρου με Σερβία










Τη Σερβία αντιμετωπίζει σήμερα (13.00, EΡΤ Sports) η Εθνική Γυναικών στο δεύτερο παιχνίδι της στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στη Βαλένθια.

Οι Έλληνες διαιτητές και κομισάριοι στις διοργανώσεις της FIBA

H FIBA ανακοίνωσε τους διαιτητές και κομισάριους που θα δώσουν το «παρών» σε διοργανώσεις που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων Α2 Ανδρών (6η αγων. Β’ Γύρου19/6)



Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 6ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου της Α2 Ανδρών, είναι:

Συνεχίζει στους Δαναούς ο Άκης Σδράκας.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας των Δαναών καθώς στο έμψυχο δυναμικό θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Άκης Σδράκας.

Πρόσκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης από το σύνδεσμο διαιτητών Τρικάλων (ΣΙΝ.ΔΙ.ΚΑ.Τ.)

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:30, στο ανοιχτό γήπεδο του μπάσκετ της Μπάρας, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης: