Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Γ.Σ.Φαλάνης - Φοίβος 2002 το εφηβικό 75-71(φιλική αναμέτρηση)

Το τρίτο φιλικό έδωσε  η ομάδα του Γ.Σ.Φαλάνης  με αντίπαλο  το εφηβικό του Φοίβου Γιάννουλης, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι  , όπου τα νιάτα αναμετρήθηκαν με την εμπειρία .
Το πιο σημαντικό της αναμέτρησης ήταν  το "Βάπτισμα του πυρός" που πήραν  τρία νέα παιδιά 14 ετών, από την ομάδα της Φαλάνης. 
Το σκορ δεν παίζει κανένα ρόλο . για την ιστορία και μόνο :
Γ.Σ.Φαλάνης - Φοίβος 2002(εφηβικό)..........75-71
Γ.Σ.Φαλάνης:  (Ζυγελοπουλος Α.) Μπαντιμαρούδης Π. , Χρυσαφούδης , Γκαρλέμος  , Τσιτσιλής , Καραλάσκος , Ζιωγάκης , Τάχας , Παδαρής , Μαλαμάς  , Παραφέστας , Ψωμιάδης . Μάρκουλης, Τσιάκαλος,  Μπαντιμαρούδης Β..
Φοίβος 2002: (Παππάς Γιώργος) Μπαράκος, Μπονές, Πουτσίκης, Κοτρώτσιος, Μπούχρας, Μπανιάς, Μπονές, Παραφορος, Λιόλιος, Καλογρίτσας

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Γιάννης Τζήμας

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Λαρισαίος προπονητής του Φάρου Κερατσινίου Γιάννης Τζήμας μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της ομάδας.

Η Ανακοίνωση  του Φάρου:

"Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη αργά χθες το βράδυ έξω από το Κλειστό γυμναστήριο του Κερατσινίου «Π. Νικολαΐδης» για τον προπονητή μας, Γιάννη Τζήμα. Ο κύριος Τζήμας καθώς έβγαινε από το Κλειστό γυμναστήριο του επιτέθηκαν άγνωστοι αλλά ευτυχώς χωρίς να καταφέρουν να του αποσπάσουν κάτι. Για προληπτικούς λόγους ο προπονητής μας διεκομίσθη σε κοντινό συνεργαζόμενο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι μπορεί να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του Φάρου μας."

ΓΣΛ: Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Η Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με αμείωτους ρυθμούς.

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας επιθυμούν να προμηθευτούν τις κάρτες τους, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΓΣΛ τα οποία βρίσκονται Μανωλάκη 9-11 (1ος όροφος) από τις 10 π.μ. έως τις 1 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ανακοίνωσαν David Haughton τα Τρίκαλα BC Aries


H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Power Forward/Center David Haughton (1991, 1.98). O Haughton είναι απόφοιτος του Purchace και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Εσθονία με τα χρώματα της Tarvas.

Την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα Εσθονίας αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια (10,1 πόντους, 7,9 ριμπάουντ μ.ο) ενώ είχε και 14 παρουσίες στην Βαλτική Λίγκα (9,1 πόντους, 8,7 ριμπάουντ μ.ο).

Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων σε δράση:


http://www.trikalabc.gr/

Εισήγηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου στη FIBA για το θέμα της ECA


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, στην συνεδρίαση της επιτροπής διακυβέρνησης της FIBA (Ελβετία, 1-2/10/16) στην οποία ήταν ο κεντρικός εισηγητής κατέθεσε και την πρότασή του του για την στάση που πρέπει να ακολουθήσει η FIBA απέναντι στην ECA και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει στην συνεχιζόμενη διαμάχη.

Τα βασικά σημεία της εισήγησης ανέφεραν τα εξής:

Η FIBA δεν έχει επικοινωνήσει ευρέως και σαφώς τις θέσεις της, αντίθετα με την ECA που έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό μπαράζ, στηριζόμενο όμως σε ψέματα που δεν αντικρούονται.