Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ενεργοποιείται και επίσημα το τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης Καρδίτσας.


Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Αναγέννηση 1904 αναφέρει τα εξής:

Η συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Παίδων από το Αγρίνιο


Συνέντευξη Τύπου επ' ευκαιρία της αυριανής έναρξης των αγώνων του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων παραχώρησαν οι διοργανωτές στο Δημαρχείο του Αγρινίου.

Μεταγραφικό ¨Μπαμ" με Νίκο Αντωνίου ο Γ.Σ.Σοφάδων


Την πρώτη μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε ο Γ.Σ.Σοφάδων που ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Αντωνίου από τους Τιτάνες Παλαμά.

Σε διάθεση οι κάρτες διαρκείας του Ίωνα.


Ο  Ίωνας ανακοίνωσε ότι οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι έτοιμες και ξεκινάει από σήμερα η διάθεση  στους φιλάθλους της ομάδας .

Αλλαγή κανονισμών από την 1η Οκτωβρίου αποφάσισε η FIBA


Η FIBA προέβη στην αλλαγή ορισμένων κανονισμών, ώστε το μπάσκετ να γίνει πιο θεαματικό και γρήγορο. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου και βασίζονται σε γνωματεύσεις και προτάσεις από εμπειρογνώμονες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, του ΝΒΑ και του NCAA.

Πρωταθλητής Ελλάδος στο Μπάσκετ με Αμαξίδιο ο Άτλας!!!!


Πρωταθλητής Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ο Άτλας, καθώς κατάφερε στην τελική φάση του 21ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο να πάρει την πρώτη θέση. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος με 2 νίκες σε τρία παιχνίδια στο Final Four πήρε την πρωτιά και το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Δηλώσεις ενέργειας και μη ενέργειας διαιτητών 2018-19


Σας ενημερώνουμε ότι στις 15 Μαΐου 2018 ξεκίνησε η περίοδος υποβολής δηλώσεων ενεργών και μη ενεργών διαιτητών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΟΔΚΕ για την περίοδο 2018-2019.

Αύριο το ξεκίνημα προετοιμασίας για την Εθνική Ανδρών - Οι “15” που επέλεξε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος


Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/6) θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του τρίτου «παράθυρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εκτός έδρας με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7).

Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης και τις απονομές του B.C.Volos

"Κύμα" ανανεώσεων στον Γ.Σ.Αμπελώνα!!!


“Μια ομάδα – Μια οικογένεια” ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε την περασμένη χρονιά στην ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα και τελικά φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, αν κρίνει κανείς από τη “βροχή” ανανεώσεων που λαμβάνει χώρα στον Σύλλογο.

Ειδική προκύρηξη πρωταθλήματος Β' ΕΣΚΑΘ 2018-19


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.0.Κ, καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε  το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Θ. περ.2018-2019 με τους παρακάτω όρους :


Τελετή λήξης για τα μικρά τμήματα της Αναγέννησης Καρδίτσας


Με μια άκρως επιτυχημένη τελετή λήξης αποχαιρέτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας τα τμήματα υποδομής Basket super junior και pro junior το Σάββατο 16/7/2018 στις εγκαταστάσεις του πρώτου δημοτικού σχολείου.

Φιλικοί αγώνες του Αιολικού με την Σκιάθο


Τη Δευτέρα το πρωί 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό  Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας φιλικοί αγώνες του Αιολικού  με τον Αθλητικό Σύλλογο της Σκιάθου.

Σε διεθνή παιχνίδια ορίστηκε να σφυρίξει ο Χάρης Καρακατσούνης του ΣΔΚΜ


Ο διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών  Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας , Χάρης Καρακατσούνης ορίστηκε από τη FIBA Europe να διευθύνει αγώνες στις παρακάτω διοργανώσεις:

Νέο απόκτημα για τον Σπάρτακο ο Θάνος Μπαμπανάτσας


Μετά τις προσθήκες του Αγαπίου και  Γοργόλη , ο Σπάρτακος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Θάνου Μπαμπανάτσα με υποσχετική ενός χρόνου από την ομάδα του Γ.Σ.Αμπελώνα  .

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βρεθεί κοντά στο τμήμα απηύθυνε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Φώτο)


Κάλεσμα απηύθυνε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Μπάμπης Τουτουτζόγλου στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν.Ιωνίας για το μέλλον του τμήματος του Συλλόγου και το μέλλον του βολιώτικου μπάσκετ.

Στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ο Καρδιτσιώτης Θωμάς Ζευγαράς


Η Εθνική Εφήβων πατάει κι αυτή παρκέ, προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί 28/7-5/0 στην Λετονία.

Επιστροφή στους Μάγους για τον Δημήτρη Παπανδρέου

Με ανακοίνωση τους οι Μάγοι έκαναν γνωστή την επιστροφή στην ομάδα του  Δημήτρη  Παπανδρέου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Καλαμπάκα δανεικός από τους Ικάρους Τρικάλων και σημείωσε 79  πόντους με 8 τρίποντα.

Ξεκινά στο Αγρίνιο 45ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων - Πρόγραμμα - Ρόστερ


Στο Αγρίνιο θα φιλοξενηθεί η Τελική Φάση του 45ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2017-18.