Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Mεταγραφή βόμβα με Μανώλη Γεωργάκη από τον Γ.Σ.Σοφάδων.

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Γ.Σ.Σοφάδων  καθώς ανακοίνωσε  την απόκτηση του Μανώλη Γεωργάκη , παίκτη με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα .

Ήττα από την Ισλανδία για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων Γυναικών στον τρίτο της αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται στο Κοσοβο. Σε αγώνα για τις θέσεις 9-12 της διοργάνωσης ηττήθηκε με 67-55 από την Ισλανδία.

Μαζί και την νέα χρονιά Τούλας και Α.Ο.Καλαμπάκας.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Καλαμπάκας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας - για την επόμενη αθλητική σεζόν- με τον ταλαντούχο  Δημήτρη Τούλα.

Στα χέρια επταμελούς Δ.Ε. η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου


 Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναχώρησε για Ούντινε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 η Εθνική Παίδων.

Η Εθνική Παίδων αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (7/8) για το Ούντινε, όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 από τις 9 μέχρι τις 17 Αυγούστου.

Ισλανδία-Ελλάδα ζωντανά ΤΩΡΑ για τις θέσεις 9-12 του Ευρωπαϊκού Νέων Γυναικών (Β΄ κατηγορία)


Σκληρή ατομική προπόνηση μέσα στο καλοκαίρι για Βησσαρίου και Τσουμπάνου.

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου και η Βασιλική Τσουμπάνου  θέλουν  να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν για τις ομάδες τους αλλά και για τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων στα οποία συμμετέχουν ανελλιπώς και το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει σκληρή ατομική προπόνηση στο κλειστό του Αλκαζάρ (ΕΑΚΛ).

Επιστροφή Σωτήρη Δήμου στον Α.Ο.Κ.

Τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Δήμο απέκτησε η Καλαμπάκα που αναμένεται να ενισχύσει  την ρακέτα με το πάθος και την δύναμη που τον διακρίνουν.

Άλλη μία ποιοτική προσθήκη με Διβάνη για την Καλαμπάκα.


Ο Α.Ο.Καλαμπάκας ανακοίνωσε  την απόκτηση  του Σπύρου  Διβάνη από τους Μάγους, με τους οποίους την περσινή χρονιά  είχε 58(1) πόντους σε 11 παιχνίδια.

Στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Β.Δ. ο Λευτέρης Κατσαλής.

Η ΑΕΒ Διμηνίου ανακοίνωσε την εναρξη της συνεργασίας με τον Λευτέρη Κατσαλή για τη θέση του προπονητή στο εφηβικό και παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Το «αντίο» της Μάλτση: «Να αγαπάτε και να προστατεύετε την Εθνική Ομάδα» (vid)


Μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες αποφάσισε να πει το «αντίο» της στην Εθνική Ομάδα. Η Εβίνα Μάλτση μετά από 214 συμμετοχές και 3215 πόντους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας κερδίσει το σεβασμό όλης μπασκετικής κοινότητας εντός και εκτός συνόρων, αποφάσισε να κρεμάσει τη γαλανόλευκη, δηλώνοντας έτοιμη να την υπηρετήσει όποτε της ζητηθεί στο μέλλον.

Ανανέωσε τη συνεργασία με "8" ο ΓΑΣ Παλαμά, κρατώντας τον βασικό κορμό του.

Ο ΓΑΣ Παλαμά έχει θέσει ως σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2’ ΕΣΚΑΘ. για αυτό και ανανέωσε τη συνεργασία του με 8 βασικούς παίκτες, που αγωνίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα.