Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Επανεκλογή του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ


Με πανηγυρικό τρόπο και ποσοστό 90,71%, η διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου επανεξελέγη στις σημερινές εκλογές της ΕΟΚ, αποσπώντας την έμπρακτη επιδοκιμασία των σωματείων.

Η προσέλευση των 581 σωματείων ήταν αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, αποδεικνύοντας το ενεργό ενδιαφέρον για τα δρώμενα στον χώρο του αθλήματος.

Το νέο ΔΣ που προέκυψε μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, είναι:

Ερμής Αγιάς - Ίκαροι Τικάλων 81-56 φιλική αναμέτρηση


Το πρώτο φιλικό έδωσε η ομάδα του Ερμή Αγιάς το Σάββατο 3/9 με αντίπαλο την ομάδα των Ίκαρων Τρικάλων, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς .
Οι γηπεδούχοι για την ιστορία και μόνο. μιας και το σκορ δεν παίζει κανένα ρόλο , επικράτησαν με 81-56.
Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είχαν οι προπονητές Γρηγόρης Γιασσάρης και Γιώργος Κουρμετζάς του Ερμή και των Ικάρων αντίστοιχα.

ΓΣΛ: Φιλικά με ΑΣ Καρδίτσας και Πιερικό/Αρχέλαο

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις  συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο προπονητής Θανάσης Μπουλιάκης, έχοντας στην διάθεση του όλους τους παίκτες , έχει ξεκινήσει ήδη το χτίσιμο της ομάδας για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2' Εθνικής κατηγορίας.

Άρχισαν προετοιμασία τα αγωνιστικά τμήματα του Αίολου και τις Φαλώρειας


Η φετινή χρόνια ξεκίνησε για τα αγωνιστικά τμήματα του Αίολου και τις Φαλώρειας.
Η προπόνηση περιλάμβανε αερόβια γυμναστική κι αρκετό τρέξιμο, προκειμένου οι αθλητές να ανακτήσουν σταδιακά τη φυσική τους κατάσταση.

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες Ομίλων 2ης ημέρας προκριματικών Ευρωμπάσκετ 2017


Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 καθώς και τις επόμενες αγωνιστικές και τη Βαθμολογία των Ομίλων στις φώτο που ακολουθούν.

 

Έναρξη χρονιάς των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού.


Με μεγάλη συμμετοχή νεαρών αθλητών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1/9/2015 η έναρξη της νέας χρονιάς για τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού.

Μοιράστηκαν στα παιδιά μπλουζάκια και ακολούθησε προπόνηση ενώ πραγματοποιήθηκαν διάφορα σωματομετρικά τέστ υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας ξεκινάνε οι προπονήσεις κανονικά για όλα τα τμήματα .

Πρώτη συνάντηση του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου κ’ Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής»


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου κ’ Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής» καλεί όλα τα παιδιά από 5 ετών και άνω και τους γονείς να συμμετέχουν σε όλα τα νέα τμήματα και στις δράσεις του συλλόγου.
Από Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου

Μια νέα αθλητική χρονιά ξεκινά

Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με τρομερή όρεξη για να οργανώσουμε υποδομές και νέα δεδομένα στον αθλητισμό της περιοχής. Σε κάθε άθλημα έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων προπονητών που εγγυώνται για την καλύτερη εκπαίδευση των νέων αθλητών.

Ξεκίνημα για τον Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων.


Την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων.

Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος ζωής του Α.Σ Φαρσάλων και οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Θ.
Κύριος στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του B.C. Volos.


Η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του B.C. Volos, έγινε την Παρασκευή (2/9) στο Β. Παρασκευόπουλος .Στην συγκέντρωση εκτός των παιδιών, ήταν παρόν όλο το προπονητικό τιμ, καθώς και πάρα πολλοί γονείς. Στους αθλητές μίλησε ο Γιάννης Καρακατσούνης, που έδωσε οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδος σε όλα τα επίπεδα και πρωταθλήματα πουθα πάρει μέρος καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων.