Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δίκαρος - Ζωιτσάκος ανανεώσαν στον Γ. Σ.Σοφάδων.


Μετά την οριστικοποίηση της  συμφωνίας με τον Θρασύβουλο Λιάγκα , ο  Γ. Σ.Σοφάδων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τους Δίκαρο και  Ζωιτσάκο.

Με ανανεωμένο εντεκαμελές συμβούλιο ο Γ. Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής»


Γενική Συνέλευση και εκλογές διεξήχθησαν τη Δευτέρα 11/6 του μηνός στο γραφείο του   Γ. Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής»  που βρίσκεται στο χώρο του δημοτικού γυμναστηρίου Μουζακίου ενώ  παρόν στην διαδικασία έδωσε  ο ιδρυτής του συλλόγου κύριος Φίλιππας Πλακιάς.

Ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 ο Ολυμπιακός και όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ



Στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της STOIXIMAN.GR Basket League καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ με 92-76 και ισοφάρισε 2-2.

Συνεχίζει στο Σπάρτακο Λάρισας ο Κώστας Αθανασόπουλος.


Στην ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά ο Κώστας Αθανασόπουλος , καθώς  ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο αποτελώντας έτσι μια πολύτιμη λύση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ .

Δαναοί - Φούντας B.C. 25-34 (ΜίνιΤρικάλων)

Δαναοί - Φούντας B.C..............25-34
Διαιτητής: Χλωρός X.  - Παυλίδου
Δεκάλεπτα:3-11, 10-17, 11-30, 25-34.
Δαναοί  (Μητσας) Τίγκας Κ,  Κεφαλάκης, Σιμος Α. , Πούλιος , Σιούτας , Παπαθεοδώρου , Αναστασίου, Πελεκάνης , Χάνδακας, Σίμος Ε., Λέφας ,  Τίγκας Γ. 
Φούντας B.C. (Φούντας Γ.) Χαμπέρης , Μοιριώρης, Μάνθος , Μπέσιος , Κανδύλης , Σκουλης , Μπασδέκης , Μπαλαμίτσας, Πλιάτσικας , Αναγνώστου , Κωστόπουλος , Μητσιάδης.

Χώρισαν οι δρόμοι "Γ.Σ.Μ.Π.ΠΑΣΙΑΛΗΣ" και Κουρμέτζα


Αναπάντεχη διακοπή συνεργασίας μεταξύ Γεώργιο Κουρμέτζα και Γ.Σ.Μουζακίου , παρά την περσινή απίστευτη χρονιά που συνοδεύτηκε από αήττητο ρεκόρ νικών και άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ματαίωση της τελευταίας ημέρας του τουρνουά του ΑΟ Πελασγιώτις


Με ανακοίνωση της η Πελασγιώτιδα ματαίωσε  την προγραμματισμένη για σήμερα τελευταία μέρα του τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωνε με την συμμετοχή του Εθνικού, Σπάρτακου, Ερμή Αγιάς , ΑΕΛ και Μύτικα.

Και όμως γίνονται και αυτά. Έβαλαν 3/3 τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου στην προπόνηση της ΕΑΛ!!!! (vid)


 Η ΕΑΛ  συνεχίζει κανονικά και τον Ιούνιο τις προπονήσεις και η σκληρή δουλειά που γίνεται σε αυτές φαίνεται να "αποδίδει καρπούς".

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ 14-17/6/2018


ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ ΕΣΚΑΘ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 14/06/2017
ΚΛ.ΜΠΑΡΑΣ ΤΡΙΚ: 17:00 ΔΑΝΑΟΙ-ΦΟΥΝΤΑΣ
Δ/ΤΕΣ: ΧΛΩΡΟΣ Χ.-ΠΑΥΛΙΔΟΥ
ΚΡΙΤΕΣ: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ-ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ

Τα πιθανά ονόματα για τον ΓΛ Φάρο.


Όπως έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό, ο ΓΛ Φάρος μετακομίζει από την Λάρισα στην Λήμνο, η οποία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδια της Stoiximan.gr BASKET LEAGUE.

Γιορτή του μπάσκετ το 3on3 που διοργάνωσε ο Σπάρτακος


Το σύνθημά  "πάρε τους φίλους σου και έλα να παίξεις το μπάσκετ είναι παιχνίδι"  είχε απόλυτη απήχηση σε αγόρια και κορίτσια που απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ στο 3on3 που διοργάνωσε ο Σπάρτακος.