Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωσε Παναγιώτη Σπανόπουλο η Αγριά.

Η Δ.Ε. της Αγριάς ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον νεαρό Βολιώτη αθλητή Παναγιώτη Σπανόπουλο .

Δήλωση Γιώργου Βασιλακόπουλου για την τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.


Με αφορμή την μία ακόμα δημόσια τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με εκτενείς αναφορές προς το πρόσωπό του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

Έκτακτη σύγκλιση της ολομέλειας της ΕΟΕ ζήτησε η ΕΟΚ


Την άμεση δραστηριοποίηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μέσω έκτακτης συνεδρίασης της ολομέλειας, ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, με αφορμή την νέα τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

ΓΓΑ: Απλουστεύεται η προεγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων»


Απλουστεύεται η προεγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», που για πρώτη φορά δημιουργείται στη χώρα μας, στην ειδική πλατφόρμα στον ιστότοπο της ΓΓΑ (https://gga.gov.gr/mitroo).

Και τη νέα χρονιά μαζί Ίωνας και Δημήτρης Τζήμας


Ο  ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Τζήμα ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε  στο δεύτερο γύρο μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Θα ενισχύσει και στη Γ’ Εθνική τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Θ. Μαμούρας.


Τις ανανεώσεις αθλητών με σημαντικό ρόλο στην περυσινή πορεία και το σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν στην Γ΄Εθνική , ξεκίνησε ο  Γ.Σ.Αλμυρού  και ο προπονητής Παναγιώτης Νάνης.

Η ΕΣΚΑΘ για άδειες εισόδου σε σχολικές μονάδες.

Από την ΕΣΚΑΘ ανακοινώνεται ότι όποια σωματεία επιθυμούν άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021 να στείλουν τα ονόματα των προπονητών στην Ένωση μέχρι 19/6/2020.

Ολυμπιακός Βόλου: Ανανέωση με Βλιώρα, λύση συνεργασίας με Σκαμάγκα - Μπόγδανο . Δηλώσεις Βλιώρα

Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα και τη λύση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Μπόγδανο και Σταμάτη Σκαμάγκα. 

Μπαράζ ανανεώσεων στην Αγριά με Κοψιαλή-Παλάσκα-Μητρουλά

Η Αγριά με την σύμφωνη γνώμη και του  προπονητή  Γιάννη Στεργιόπουλο ανακοίνωσε την συνέχιση  της συνεργασίας για τη σεζόν 2020-2021 με ακόμα 3 παίκτες και συγκεκριμένα με τους  Γιώργο Κοψιαλή, Βασίλη Παλάσκα και Αντώνη Μητρουλά.

Ανανέωσε ο πρώτος σκόρερ του Ίωνα Τάσος Μαντζουράνης.

Ο Ίωνας ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Μαντζουράνη που τελείωσε την περσινή χρονιά με 257 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ίωνα.