Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Κοινή ανακοίνωση από Μαχητές Πεύκων και Παναθλητικός Πειραματικό


Μετά το μπαράζ άστοχων και σε πολλές περιπτώσεις μικροπρεπών δημοσιευμάτων, η Διοίκηση μας με κοινή ανακοίνωση με τον Παναθλητικό Συκεών ξεκαθαρίζει τις φήμες που κυκλοφορούν:

Σύντομες οδηγίες σχετικά με τις μετεγγραφές, τις αποδεσμεύσεις και την συμπλήρωση του πινάκα αθλουμένων



ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ (10) ΑΘΛΗΤΕΣ.

Κάθε σωματείο μπορεί να αποκτήσει μέχρι και δέκα αθλητές (-τριες) κατά την περίοδο των μετεγγραφών και των αποδεσμεύσεων. Οι μετεγγραφές μπορεί να είναι 10 ελεύθερες ή 10 προσωρινής διάρκειας ή 10 αποδεσμεύσεις ή οποιοσδήποτε συνδυασμός. Στον αριθμό αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι αθλητές που θα αποκτήσει χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου τους (28χρονοι, 12χρονοι, τριετίες, μετοίκηση).


Ολυμπιακός Βόλου: Ευχές για τις πανελλήνιες εξετάσεις


H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται
στις αθλήτριες και στους αθλητές της ομάδας μας Δημητριάδη Κική , Διαμαντοπούλου Σταματία , Ντελή Χαρούλα , Κολιό Κωνσταντίνο , Αντωνόπουλο Παντελή , Παπουτσόγλου Βασίλη , Σκουμή Παναγιώτη , Χριστοδούλου Δημήτρη , Καμβύτη Δημήτρη , Κατσαούνη Γιώργο , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις Πανελλήνιες εξετάσεις και ευόδωση των στόχων τους και στους γονείς τους δύναμη και κουράγιο για να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους .

Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης από τον ΣΕΠΚ



Στις 16 και 17 Ιουνίου θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Μεταξύ των ομιλητών είναι και ο κόουτς Κώστας Μέξας, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τα δύο θέματα που θα αναλύσει αλλά και για τη σημασία της επιμόρφωσης στο επάγγελμα του προπονητή.

Τα ρόστερ των ομάδων του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Γυναικών(Βόρειος Όμιλος) - πρόγραμμα


Για ακόμα μια χρονιά οι γυναίκες του Απόλλων Καρδίτσας , πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΘ , θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό που δεν πέτυχαν πέρυσι , δηλαδή  την άνοδο στην Α2 Εθνική . 
Στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου που θα διεξαχθεί από 21-25 Ιουνίου στο γήπεδο Επταπυργίου της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες : Σχερία Κέρκυρας, Α.Γ.Ε.Πιερίας 2011, Π.Ο.Ν.Μουδανιών , Απόλλων Πτολεμαΐδας  και Πανσερραϊκού.

Ευχές στους αθλητές-μαθητές του για τις Πανελλαδικές εξετάσεις από τον Αιολικό Βόλου


"Βρες χρόνο για διάβασμα-Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης. Βρες χρόνο για όνειρα-Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τα αστέρια. Βρες χρόνο να γελάς -Αυτό είναι η μουσική της ψυχής. Βρες χρόνο να είσαι παιδί-Για να νιώθεις ανθρώπινος. Βρες χρόνο....! "
Γιάννης Ρίτσος.