Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου η πρώτη ανανέωση για τους Ικάρους Τρικάλων.

Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοίνωσαν την πρώτη ανανέωση συνεργασίας για την φετινή σεζόν.

Κράτησε Νίκο Κακκαβά η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στα «κιτρινόμαυρα» θα συνεχίσει ο 19χρονος Small Forward Νίκος Κακκαβάς, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πρόγραμμα τελικής φάσης 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του 48ου Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Παίδων 2020-2021, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ (13/7/2021) και έχει ως εξής:

Πρόγραμμα αγώνων Τελικής Φάσης 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Κορασίδων 2020-2021, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ (13/7/2021)και έχει ως εξής:

Παίκτρια της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και η Βολιώτισσα Ραφαέλα Σουλτάνη - Οι πρώτες της δηλώσεις.

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Ραφαέλα Σουλτάνη. Η ομάδα ανεβαίνει ποιοτικά και συμπληρώνει το ρόστερ της με μια παίκτρια που έχει αγωνιστεί στις εθνικές κορασίδων, νεανίδων, νέων γυναικών,  καθώς και πολλά χρόνια στην Α1 και στην Α2 με ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό.

Νέο Δ.Σ. στον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου - Πρόεδρος ο Σύλας Γεώργιος.

Σε συνέχεια της Γενικής συνέλευσης, της 7ης Ιουλίου 2021, του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και περιχώρων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα χθες 14 Ιουλίου 2021 και εξέλεξε:

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (17-21/7/2021)

   

Οι διαιτητές και οι κριτές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, είναι:

Στην ΚΑΕ Λάρισα ο Σαχπατζίδης

Η ΚΑΕ Λάρισα ενημέρωσε για την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαχπατζίδη που είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1993 και μέσα στο παρκέ αγωνίζεται ως Center/Power Forward.

Ανακοίνωσαν Θανάση Τσιαβέ οι Ίκαροι Τρικάλων - Οι πρώτες δηλώσεις του.

Η δεύτερη μεταγραφή των Ικάρων Τρικάλων είναι γεγονός.... και μάλιστα πρόκειται για έναν αθλητή που ενισχύει σημαντικά την ομάδα. Ο λόγος για τον Θανάση Τσιαβέ.