Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Δηλώσεις Τζόλου - Τσιλούλη - Σπυρόπουλου την Media Day του Ερμή Αγιάς για το ξεκίνημα της σεζόν 2018-19.




Δηλώσεις Κόμματου - Τσιαμπαλή την Media Day του Ερμή Αγιάς για το ξεκίνημα της σεζόν 2018-19.




Ξεκίνημα με όνειρα για τον Ερμή Αγιάς .(φώτο)


Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ με όνειρα και φιλοδοξίες.

Δηλώσεις Στέφανου Πέρκου την Media Day του Ερμή Αγιάς για το ξεκίνημα της σεζόν 2018-19.


Ανεβάζει στροφές η Γυναικεία ομάδα της Ολύμπια Λάρισας. (Φωτορεπορτάζ)


Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το νεανικό ρόστερ της Ολύμπια , με τα κορίτσια του Πάρι Λότφι να  αψηφούν τη ζέστη και να δουλεύουν καθημερινά  ώστε να βρεθούν στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση εν όψει  της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Επάνοδος και του νεαρού Νίκου Τσιαπράζη στον Ολυμπιακό Βόλου.


Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την  επανοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ταλαντούχου νεαρού Νίκου Τσιαπράζη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Παραλαβή καρτών υγείας και αυτοκόλλητα δελτίων για σωματεία Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.


Η ΕΣΚΑΘ ενημερώνει τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ότι, τα αυτοκόλλητα των δελτίων των παικτών, όπως και οι κάρτες υγείας αυτών (σύμφωνα με το  ΦΕΚ 3254Β 8/8/2018) για το αγωνιστικό έτος 2018-19, βρίσκονται στον κ. Χλωρό Νικόλαο.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Α.Ε.Σ. Ολυμπιονίκη Μαγνησίας .

Η ανακοίνωση:
«Η νέα χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Ε.Σ. Ολυμπιονίκη Μαγνησίας ξεκίνησε.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία του Α.Ο. ΠΥΡΣΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Ξεκίνημα την Δευτέρα 3/9 για την Ακαδημία του Ηρακλή Χάλκης.


Η ανακοίνωση:
«Η Ακαδημία μπάσκετ και βόλεϊ ΄΄Ηρακλής Χάλκης΄΄προσκαλεί, με ιδιαίτερη χαρά , γονείς και παιδιά στο Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης, για μία πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των τμημάτων!

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου (φωτορεπορτάζ)

Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας, ο αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Ο Κώστας Δέρβος στο τιμόνι της Γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.


Ο Κώστας Δέρβος θα είναι ο νέος προπονητής στην Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του  Ολυμπιακού Βόλου την νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Σωτήρης Γκιουλέκας: Ο νόμος της έλξης στο μπάσκετ.


Με πολύ μεράκι και αγάπη για το μπάσκετ ο Σωτήρης Γκιουλέκας τελείωσε το δεύτερό του άρθρο (σκέψεις)  ελπίζοντας  να βοηθήσει τα νέα παιδιά , τους γονείς ακόμη και τους προπονητές.

Ξεκίνημα για το γυναικείο τμήμα και τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου.


Την Παρασκευή 31  Αυγούστου και ώρα 16.00 , θα λάβει χώρα η πρώτη συνάντηση του Γυναικείου τμήματος της Νίκης Βόλου, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας ενώ η έναρξη των ακαδημιών θα γίνει στις 3/9 ημέρα Δευτέρα , στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας.

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών η Καλτσίδου.


Στις προπονήσεις της Εθνική Γυναικών επέστρεψε η Στέλλα Καλτσίδου. Η έμπειρη φόργουορντ έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση και σταδιακά θα μπει στο πρόγραμμα.