Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Χρήσιμα συμπεράσματα από το δυνατό φιλικό για Γ.Σ.Αμπελώνα και Τιτάνες Παλαμά.


Την ευκαιρία για ένα φιλικό «ξεμούδιασμα» είχαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα σήμερα το απόγευμα , αντιμετωπίζοντας στον Παλαμά  την πολύ καλή ομάδα των  Τιτάνων , σ' ένα αγώνα που το σκορ και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε σε δεύτερο ρόλο.

Tα Highlights του αγώνα ΑΕΚ - Μπάμπεργκ 93-86


ΑΕΚ-Μπάμπεργκ 93-86 για το Basketball Champions League


Η ΑΕΚ έκανε τη δεύτερη νίκη της στο Basketball Champions League με το 93-86 επί της Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ. Την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντιζόν (30/10).

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 54-63 για την Ευρωλίγκα Γυναικών


Ο Ολυμπιακός βρέθηκε και στο +9 (24-15, 10’20’’), αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που αναζητούσε στην πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίκας Γυναικών. Ηττήθηκε με το τελικό 54-63 από την Φενέρμπαχτσε στο ΚΓ «Τάσος Καμπούρης» στην Χαλκίδα.

Γαλατασαράι-Νίκη Λευκάδας 81-61 για το Eurocup γυναικών


Για περίπου 30 λεπτά η Νίκη Λευκάδας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και τελικά ηττήθηκε με 81-61 από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου του EuroCup γυναικών.

Συνάντηση ανθρώπων του ιστορικού Δαναού-Μια ιστορία σε μια παρέα.(φώτο)


Στο «Τσικάλι» συναντήθηκαν παλιοί αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ιστορικού Δαναού Τρικάλων της δεκαετίας του ΄90 όταν αυτή η ομάδα στα Τρίκαλα έβγαζε μεγάλους παίκτες και το κλειστό της Μπάρας γέμιζε από κόσμο στους αγώνες της ομάδας.

Πρόσκληση των Δαναών για την γιορτή του Αγίου Νέστορα.

Η πρόσκληση:
«ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, Η ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΣΥΝΑΘΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ,

Αύριο ο πρώτος αγώνας κυπέλλου ΕΣΚΑΘ μεταξύ Σοφάδων και Αναγέννησης. (Διαιτητές - Κριτές)


Ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για την προημιτελική φάση των "8", θα διεξαχθεί αύριο  μεταξύ του ΓΣ Σοφάδων και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΊκαροιΤρικάλων: Δυνατό φιλικό με Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta


Οι Ίκαροι Τρικάλων και ο Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta δεν άφησαν να πάει χαμένο το Σαββατοκύριακο μιας και δεν υπάρχουν  αγώνες  σε Β΄και Γ Εθνική και θα δώσουν φιλικό αγώνα μεταξύ τους , το Σάββατο 27/10 , ώστε  να διατηρήσουν  τον ρυθμό τους για την συνέχεια των  πρωταθλημάτων Β΄και  Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας,

Αλλαγή ώρας σε αγώνα της Α1 Εθνικής Γυναικών


Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 27/10/2018 αντί ώρας 14.30, θα διεξαχθεί στις 16.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΣΠΟΡΤΙΓΚ».

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (2004)


Tο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 16.30. Οι αθλητές που καλούνται να βρίσκονται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ είναι οι:

Ταξίδι εμπειριών στην Αθήνα για τις Ακαδημίες του Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta


Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν οι Ακαδημίες του Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta  για ένα ταξίδι εμπειριών, καθώς θα αγωνιστούν όλα τα τμήματα του συλλόγου , με τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού .

Tα Highlights του αγώνα Χάποελ Χολόν - ΠΑΟΚ 72-68


Η... παρακάμερα του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ - Ιπποκράτης Κω 82-65