Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Απάντηση Α.Ο. Σκοπέλου στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Καλοχωρίου


Ο Α.Ο. Σκοπέλου έδωσε την δική του απάντηση στην ανακοίνωση  της Αναγέννησης Καλοχωρίου σχετικά με την  μη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα .

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (19/11/2019)

Για την 1η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε  η 2η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο και είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Tα Highlights του αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός 85-86 (Euroleague)


Αλλαγή ώρας έναρξης στα Κυριακάτικα παιχνίδια της Αναγέννησης Καρδίτσας και των Ικάρων Τρικάλων.


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας – ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) της 24/11/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Δηλώσεις Κομποδιέτα -Σανδραμάνη πριν τον αγώνα του Α.Σ.Καρδίτσας με τον Τρίτωνα.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Κομποδιέτα και του Χρυσόστομου Σανδραμάνη πριν την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Σ.Καρδίτσας με τον Τρίτωνα.

Δοκιμασία αύριο στον Τρίτωνα για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD

Χωρίς… ανάσα εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που την Τετάρτη δοκιμάζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη με αντίπαλο τον Τρίτωνα.

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ από 21-24/11/2019


Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ το πρόγραμμα των αγώνων από  21-24/11/2019 που είναι το εξής:

Μεγάλο παιχνίδι για τον Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ την Τετάρτη 20/11

Η ώρα για τον πρώτο μεγάλο προημιτελικό ανάμεσα σε Γ.Σ. Αμπελώνα και Γ.Σ. Αλμυρού, έφτασε, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο αήττητες ομάδες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τις δυο ομάδες να έχουν το εντυπωσιακό ρεκόρ των 10 νικών σε ισάριθμους αγώνες!