Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Μαζί και στην Β΄Εθνική Γιάννης Βλάχος και Ίκαροι Τρικάλων

Ένα ακόμη βασικό γρανάζι της μηχανής των Ικάρων Τρικάλων, που ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στο παρκέ αλλά και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα... ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα. 

Ευχές της ΕΟΚ στη FIBA για την επέτειο ίδρυσης της


Σαν σήμερα, στις 18 Ιουνίου 1932, γεννήθηκε η FIBA με ιδρυτικά μέλη οχτώ χώρες: Ελλάδα, Τσεχοσλοβακία, Αργεντινή, Ιταλία, Λετονία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Ελβετία. Η ΕΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές για τα γενέθλια της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση στον Πάνο Ερμείδη του ΑΣΚ.



Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Πάνος Ερμείδης του ΑΣΚαρδίτσας. Η επέμβαση έγινε στο Γ.Ν.Καρδίτσας από τον ιατρό Κωνσταντίνο Μπανιό. 

Τα "ευχαριστώ" του Α.Σ.Καρδίτσας για την χρονιά που ολοκληρώθηκε.


Η αγωνιστική χρονιά 2019-2020 για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ολοκληρώθηκε, με την ομάδα μας, τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD να βρίσκεται δυστυχώς μακριά από το φυσικό της χώρο, δηλαδή το γήπεδο. Για όλους μας, η γεύση της βίαιης διακοπής είναι πικρή, όμως οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν αναγκαίες με πρώτο γνώμονα τη δημόσια υγεία.

Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2020-2021


Δημοσιεύτηκε  στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η  Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Στην Α2 ΕΣΚΑΘ Πελαργός και Τιτάνες Αλμυρού - Αύριο η κλήρωση παιδικού και εφηβικού

Η δημιουργία  νέας θέσης στην Γ΄Εθνική για ομάδα της ΕΣΚΑΘ , έφερε ντόμινο εξελίξεων και στις μικρότερες κατηγορίες , με αγώνες μπαράζ για ανόδους στις  παραπάνω κατηγορίες. (Δείτε ΕΔΩ)

Λύση συνεργασίας του Φοίβου με τον Απόστολο Μπίνα


Ο Α..Ο Φοίβος με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας με τον Απόστολο Μπίνα.

Ανανέωσε και ο Καλιτζέος με την ΑΕΒΔ



Μια ακόμα ανανέωση πραγματοποίησε η ΑΕΒΔ η οποία ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας για τη νέα σεζόν, με τον Άγγελο Καλιτζέο.