Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Τα “highlights” του αγώνα Νίμπουρκ-Άρης 87-79


Νίμπουρκ-Άρης 87-79 για το Basketball Champions League


Παρά το προβάδισμα νωρίς στον αγώνα, ο Άρης βρέθηκε να «κυνηγάει» από τα μισά της πρώτης περιόδου, επέστρεψε από το -19, αλλά τελικά η Νίμπουρκ ήταν αυτή που στο γήπεδό της πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 87-79, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Αποστόλης Τριανταφύλλου: "Θέλουμε γεμάτο γήπεδο, με παλμό και ωραία ατμόσφαιρα"


Με τον Σάκη Κουτίνα να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την πρόσφατη ίωση που τον ταλαιπώρησε, η ΑΕΛ προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/11), καθώς θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης τον Πανιώνιο, που παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του ΓΣΛ Στέφανος Πέρκος.(Δηλώσεις)

 

Τον καινούργιο προπονητή του, αλλά και τον βοηθό του παρουσίασε σήμερα ο ΓΣΛ παρουσία του προέδρου κ. Κώστα Δασταυρίδη.

Ο νέος τεχνικός Στέφανος Πέρκος και ο βοηθός του Αντώνης Δούκας παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους από τον ίδιο τον πρόεδρο στο κλειστό της Νεάπολης και αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση που είχαν οι προπονητές γνωρίζοντας τους παίκτες της ομάδας. Το τεχνικό τιμ σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή αποκόμισε πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις και την αισιοδοξία ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα που θα επιτρέψει στον Γυμναστικό να επιστρέψει σύντομα στα νικηφόρα αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας - Ασπίδα Ξάνθης 84-75


Μετ’ εμποδίων η πρώτη της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών


Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε, σήμερα τ’ απόγευμα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017.

Στην πρώτη συγκέντρωση το απουσιολόγιο του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Κώστα Κεραμιδά, ήταν γεμάτο. Συνολικά 8 παίκτριες, για διαφορετικούς λόγους, δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση.