Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ξεκίνημα για τον Γ.Σ.Αμπελώνα με στόχο και πάλι την κορυφή.


Με όνειρα, φιλοδοξίες και συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία του, το ανδρικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, με τον καθιερωμένο αγιασμό να λαμβάνει χώρα στο κλειστό γήπεδο της πόλης.

Φωτορεπορτάζ της Εθνικής Εφήβων 3Χ3 από την Ουγγαρία

Στις 5/9 στο ΟΑΚΑ η Media Day της Εθνικής Ανδρών.


Η Εθνική Ανδρών αρχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις με Σερβία στο Ηράκλειο (13/9) και Γεωργία στην Τιφλίδα (16/9).

Έδωσαν αίμα οι Ίκαροι Τρικάλων.


Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ομάδα των Ικάρων ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Παρθένη για αιμοδοσία.

Κλείνει το ρόστερ με Τοκατλίδη ο Γ.Σ.Αλμυρού.

Δεν άργησε να βρει στέγη ο Θοδωρής Τοκατλίδης , καθώς μετά την λύση της συνεργασία  με την Νίκη Βόλου μετακόμισε στην ομάδα του Γ.Σ.Αλμυρού.

Στον Βόλο το διεθνές σεμινάριο διαιτητών της ΟΣΕΚΑ


Πιστή στο «δόγμα» ότι η γνώση φέρνει εξέλιξη, η ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, διοργανώνει διεθνές σεμινάριο διαιτητών, στο διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου στον Βόλο.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Media Day του Ερμή Αγιάς (ΡΟΣΤΕΡ)

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για την ομάδα της ΑΕΛ (Φωτο+vid)

Ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα της ΑΕΛ, καθώς μετά τις εξελίξεις του καλοκαιριού , έκανε σήμερα μια νέα αρχή με ανοιχτή προπόνηση για το κοινό στο κλειστό του Αλκαζάρ.