Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει με Βασίλη Κρομμύδα στον πάγκο η Αναγέννηση.


Ο σχεδιασμός προχωρά και για την ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης Καρδίτσας και η  πρώτη κίνηση της Διοικούσας Επιτροπής ήταν να κάνει γνωστή την αναμενόμενη ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βασίλη Κρομμύδα.

Με Νίκο Κατσαρέ και στην Β΄Εθνική οι Ίκαροι Τρικάλων.

Η πρώτη ανανέωση της ομάδας των Ικάρων Τρικάλων για την φετινή σεζόν είναι γεγονός.

Ανανέωσε ο αρχηγός Γιάννης Ντάφος με το Basketball Club Larissa.


Τις ανανεώσεις αθλητών με σημαντικό ρόλο στην περυσινή πορεία και το σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν ξεκίνησε το  Basketball Club Larissa.

Ενίσχυση 12 εκατ. ευρώ στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία


Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης παρουσίασαν την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, ύψους 12 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανάγκες τους.

«Κρέμασε» την ευρωπαϊκή του σφυρίχτρα ο X. Καρακατσούνης


Τέλος στην ευρωπαϊκή του καριέρα έβαλε ο  X. Καρακατσούνης, με τον Βολιώτη διαιτητή, με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης , να κάνει γνωστή την απόφαση του να αποσυρθεί από τις διοργανώσεις της FIBA, μετά από καριέρα 15 χρόνων.

Κοινωνική δράση το Σάββατο 20/6 από την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.


Με πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, με την συμμετοχή των Ακαδημιών μπάσκετ της πόλης και την στήριξη του Δήμου Λαρισαίων, το Σάββατο 20 Ιουνίου πραγματοποιείται κοινωνική δράση για τον καθαρισμό των όχθεων του ποταμού Πηνειού.

Γ.Σ.Αμπελώνα : Στις 4/7 το μεγάλο ραντεβού με την Γ΄Εθνική.


Σε μια αθλητική χρονιά γεμάτη ανατροπές, που διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας του κορονοιού, η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, καθώς στις 4 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ – άουτ την ομάδα της Αγριάς, στο Κλειστό Γήπεδο των Φαρσάλων, με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Νέο απόκτημα για την Αγριά ο Νίκος Στάμος.


Μετά τις προσθήκες του  Κουρατίδη-Σπανόπουλου-Γεωργατζή , η Αγριά ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νίκου Στάμου από την ομάδα της Ανάληψης.

Με Νίκο Φλώρο στο τιμόνι συνεχίζει το Basketball Club Larissa 2017

Το Basketball Club Larissa 2017  ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας  με τον προπονητή Νίκο Φλώρο και την νέα χρονιά, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένοι από τον νεαρό τεχνικό.

Γ.Σ.Αλμυρού: Άμεσος συνεργάτης του Νάνη ο Θανάσης Σπανός!


Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Σπανό, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ της ανδρικής  ομάδας, όντας άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Νάνη.

Η Αγριά δηλώνει ΠΑΡΩΝ για το μπαράζ ανόδου αλλά όχι πριν τις 12/7.


Το Δ.Σ. της Αγριάς με έγγραφό του προς την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΘ δηλώνει παρών για το μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική και ζητά την διεξαγωγή του στις 12/7 και όχι νωρίτερα  αναφέροντας  τους προβληματισμούς του.