Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Έκλεισαν καρέ μεταγραφών με τον ταλαντούχο Αποστόλη Λαγγούρα τα Σουφλάρια.


Μεταγραφικό "καρέ" για την ομάδα του Α.Ο.Σουφλαρίων που μετά τις προσθήκες του Νίκου Τσιανάκα, Κωνσταντίνου Δρουμτσέκα και Σπύρου Κορδάμπαλου, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Απόστολου Λαγγούρα , ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον Αετό Πλατυκάμπου.

Στον Ίωνα ο σέντερ Νίκος Στάμος.

Σε ακόμα μια μεταγραφή ουσίας προχώρησε ο Ίωνας , που ανακοίνωσε την απόκτηση του σέντερ Νίκου Στάμου , που ήταν ο δεύτερος σκόρερ της  Ανάληψης με 228 πόντους.

Χωρίς Μπαζίνα και Καράμπελα ο αυριανός αγώνας της Εθνικής Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει αύριο (5/7, 18.45) τη Σενεγάλη στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 9-16, ο οποίος θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.


Σε νέα εποχή το μπάσκετ του ΓΣΒ – Η Συνέντευξη του Παναγιώτη Τύμπα στο e-thessalia.gr


Σε νέα εποχή εισέρχεται το μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, το τμήμα μπάσκετ του οποίου θα στηριχθεί στις «δικές» του δυνάμεις, με τη νέα διοίκηση να αποφασίζει τα σκήπτρα να δοθούν στον νέο προπονητή Παναγιώτη Τύμπα.

Τα "ευχαριστώ" του Γιώργου Μαυρογιάννη στον ΑΣΚ.

Μετά από  μια επιτυχημένη πορεία τριών χρόνων , παρελθόν αποτελεί για τον ΑΣ Καρδίτσας ο Γιώργος Μαυρογιάννης , που με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , λέει τα δικά του  "ευχαριστώ" στον πρόεδρο ,τους φιλάθλους,  την  Διοίκηση , καθως και τους προπονητές και συμπαίκτες του.

Ολες οι προκηρύξεις για τα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο


Η ΕΟΚ δημοσίευσε  αναλυτικά τις προκηρύξεις για τα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2019-2020.

Πρόεδρος ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου στη νέα διοικούσα επιτροπή της Νίκη Βόλου.


Μετά την δημιουργία του Δ.Σ. στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, ανακοινώθηκε  η σύσταση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ  της Νίκης Βόλου με πρόεδρο εκ νέου όπως ήταν αναμενόμενο τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου.

Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κωφών Γυναικών η Εθνική μας.


Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κωφών προκρίθηκε η Εθνική Ομάδα Γυναικών, που επικράτησε της Τουρκίας με 47-43 και θα διεκδικήσει πλέον το χρυσό στον τελικό του Σαββάτου 6/7, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία μετά  την κατάκτηση της κορυφής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας.

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τo Basketball Club Larissa με Νιαβή, Αράπκουλε , Άντριτς.


Την  απόκτηση τριών ικανών και ποιοτικών παικτών ανακοίνωσε σήμερα τo Basketball Club Larissa , οι οποίοι αναμένετε να βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή Κατούνα η Α.Ε.Τ B.C.


Η Α.Ε.Τ B.C ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της  μεταγραφής του  Γιώργου Κατούνα από τους Ικάρους, καθώς την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα ως δανεικός σημειώνοντας 87 πόντους με 3 τρίποντα.

Μαζί και την νέα χρονιά Λιάσκου και Ολύμπια

Ακόμη μια ανανέωση για την Ολύμπια με την διοίκηση να εξασφαλίζει την συνεργασία για ακόμη μια χρονιά (4η), με την υψηλόσωμη νεαρή σέντερ γεννημένη το 1998 και με ύψος 1.89,  Κατερίνα Λιάσκου.

Δεν κατάφερε να περάσει στους "4" η Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωφών .


Την ήττα με 76-66 από τη Λιθουανία γνώρισε Εθνική Ανδρών και έμεινε εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωφών.

Φωτορεπορτάζ (4η ημέρα) από τους Πανελλήνιους αγώνες αγοριών Ενώσεων και ΤΕ της ΕΟΚ στους Μολάους Λακωνίας (πρωινή προπόνηση))

Ξεκίνημα αύριο με Σλοβακία για την Εθνική Νεανίδων - Δηλώσεις Ιωάννας Κριμίλη


Στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄κατηγορία) που αρχίζει αύριο στην πόλη των Σκοπίων ρίχνεται η Εθνική Νεανίδων.

Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ Παίδων - Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής- Ξενάγηση των αθλητών στο φαράγγι του Λάρνακα (Φωτορεπορυτάζ)

Συνεχίζεται στους Μολάους της Λακωνίας η τελική φάση του Πανελληνίων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που διεξάγεται σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασιάς και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ζωντανά στις 15:00 Ελλάδα-Τουρκία για την πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωφών Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο


Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η ΔΕ του τμήματος Μπάσκετ  ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Λεωνίδα Αναστασόπουλο.

Τον έμπειρο σέντερ Γιάννη Τύμπα απέκτησε το Basketball Club Larissa


Στην τέταρτή του  μεταγραφή προχώρησε το Basketball Club Larissa, καθώς μετά τους Γιάννη Ντάφο-Γιώργο Τσιμούρτο-Γιάννη Νάνη,  απόκτησε από τον ΚΑΣ Δεσκάτης τον έμπειρο σέντερ, Γιάννη Τύμπα.