Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΛ: ΕΤΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ!


Έτοιμη για την πρώτη της φετινή πρόκληση είναι η ομάδα μας, καθώς αύριο Σάββατο υποδεχόμαστε την Καβάλα στο κλειστό της Νεάπολης, στις 17:00, για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Σάκη Κουτίνα, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, μετά τον τραυματισμό του την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Απών θα είναι και ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον, ο οποίος αναμένεται στη Λάρισα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις


Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με τον αγώνα απέναντι στο ΓΣ Αλμυρού για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ .

ΠΣΑΚ: Επιστολή διαμαρτυρίας από πρώην παίχτες του Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928-ΦΟΙΝΙΞ


Αναλυτικά η επιστολή που έστειλαν στον ΠΣΑΚ:
“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις οφειλές που υπάρχουν από το σωματείο καλαθοσφαίρισης με την επωνυμία Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928-ΦΟΙΝΙΞ προς εμάς από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Νέα ενίσχυση για την KAE Τρίκαλα BC Aries (vid)


H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Mike Caffey (1993, 1.83). To νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries μετά την αποφοίτηση του από το κολλέγιο Long Beach (16,2 πόντοι μ.ο. στην senior χρονιά του) έπαιξε πέρυσι στην Ουγγαρία με τα χρώματα της Jaszbereny (15,0 πόντοι, 4,5 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ, 1, 7 κλεψίματα μ.ο).

Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries σε δράση:

Ηρακλής : Ανανέωσε με Δημήτρη Δέσπο

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει και την νέα χρονιά ο Δημήτρης Δέσπος, επαληθεύοντας έτσι τις φήμες ότι δεν τα βρήκε με τον ΓΣΛ, με τον «γηραιό» να ανακοινώνει την συνέχιση της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

"Η ομάδα καλαθοσφαίρισης και η διοίκηση του τμήματος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση των Θεοδώρου Ονάσογλου, Σάββα Χρυσόπουλου και Δημήτρη Δέσπου".

Δήλωση του Κώστα Δασταυρίδη για τις «Επιστολές για οφειλόμενα» .


Δήλωση του υπευθύνου του Γ.Σ.Λ. Κώστα Δασταυρίδη με αφορμή το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Ελευθερία" με τίτλο «Επιστολές για οφειλόμενα»

«Διαβάζοντας στην έγκριτη εφημερίδα σας την επιστολή των στελεχών του περσινού Γ.Σ.Λ. με τίτλο «Επιστολές για οφειλόμενα» θα ήθελα να κάνω γνωστή σε όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά και στους φιλάθλους που αγαπούν τον Γ.Σ.Λ, την θέση της σημερινής Διοίκησης αλλά και των προσωπικών μου πιστεύω.

Πρόγραμμα Α’ Φάσης κυπέλλου ΕΣΚΑΘ


Πρεμιέρα για το θεσμό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ θα έχουμε το Σάββατο 17/9 για τους 3 πρώτους Ομίλους, ενώ θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική για τους υπόλοιπους πέντε.

Αναλυτικά οι αγώνες για όλους τους ομίλους:

1ος Όμιλος
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
19:00 κλειστό Πορταριάς......................Κένταυρος  Ζαγοράς - Νίκη Βόλου
16:30 ΕΑΚ Βόλου.................................Ανάληψη -Μεταμόρφωση 

Δεν τα βρήκαν Δέσπος και Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας


Σύμφωνα με το www.basketblog.gr παρελθόν αποτελεί για τον ΓΣΛ , ο Δημήτρης Δέσπος.

Το δημοσίευμα αναφέρει:
 "Αυτό που φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες έγινε πράξη, και έτσι ο Δημήτρης Δέσπος δεν μπόρεσε να βρει κοινή συνισταμένη με τον ΓΣ Λάρισας, με αποτέλεσμα να μην υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Θανάση Μπουλιάκη, και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, ενισχύοντας την front line."

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην Ευρωλίγκα


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική
Τετάρτη 12 Οκτωβρίου          22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός      (ΕΡΤ)
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου,   21:15 Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις           (Nova)

2η αγωνιστική
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου,          21:15 Ολυμπιακός – Εφές                       (ΕΡΤ)
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου,   20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός (Nova)

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες Ομίλων 5ης ημέρας προκριματικών Ευρωμπάσκετ 2017

Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 καθώς και την επόμενη αγωνιστική και τη Βαθμολογία των Ομίλων στις φώτο που ακολουθούν.

Θυμίζουμε πως στο Ευρωμπάσκετ 2017 προκρίνονται οι νικητές κάθε ομίλου κι οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι.
 

Γ.Σ.Λάρισας: Αισιοδοξία και ετοιμότητα για το πρώτο επίσημο ματς με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.


Σε ετοιμότητα ο ΓΣΛ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς με τον ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ για το Κύπελλο!

Η χρονιά ξεκινάει για τον ΓΣΛ με αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση και φυσικά με στόχο τη νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του θεσμού ο Γυμναστικός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τους Μαχητές. Το παιχνίδι έχει οριστεί για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Μπουλιάκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.