Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Χολαργός-Εθνικός 85-57 (Α2 Ανδρών)


Ο Χολαργός επικράτησε 85-57 του Εθνικού και με 3-2 πέρασε στην τελική φάση των playoffs ανόδου, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο για την Α1 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Ψηφίστηκε ομόφωνα το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.Νίκαιας


O Γ.Σ. Νίκαιας ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, το οποίο έπειτα από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου την  Τρίτη 22 Μαΐου  ψηφίστηκε ομόφωνα.

Η συνέντευξη τύπου του 6ου Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Maxibasketball


Ο ΣΒΕΚ Λάρισας στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Maxibasketball


Ο ΣΒΕΚ Λάρισας δήλωσε συμμετοχή και θα πάρει μέρος στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball  που θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη κατά το τριήμερο 25, 26 και 27 Μαΐου.

Πήρε Αγαπίου ο Σπάρτακος Λάρισας

Παίκτης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Σπάρτακου θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Νάσος Αγαπίου.

Την ακαδημία Διαμαντίδη-Παπαλουκά επισκέφτηκαν τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Αλμυρού - "..OΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.."

Ακόμη μια πετυχημένη εκδρομή διοργανώθηκε από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή 13/5/2018, στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής.

Χρήστος Κωνσταντινίδης :"Η Καλαμπάκα είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει ένα πολύ καλύτερο μέλλον...Συνεχίζουμε"


Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , μετά και το πέρας των play-off ανόδου στην Γ' Εθνική,  είπε τα δικά του ευχαριστώ προς τους συντελεστές και τον κόσμο της Καλαμπάκας.

Ορισμοί Διαιτητών – Κομισάριων Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των δύο αγώνων της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με το Ισραήλ και την Εσθονία είναι: