Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ανανέωσε με Παπαϊωάννου ο Γ.Σ.Σοφάδων.

Δυναμικά συνεχίζει να κινείται ο Γ.Σ.Σοφάδων για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σπύρο Παππά, ανακοίνωσε ότι  θα συνεχίσει την συνεργασία με τον Στέφανο Παπαϊωάννου.

"Παρών" και τη νέα χρονιά o Γιώργος Ψυχογιός στην Αναγέννηση.


Η Διοίκηση της  Αναγέννησης Καρδίτσας μετά την ανανέωση της  συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Κρομμύδα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας και με τον Γιώργο Ψυχογιό για ακόμα μια χρονιά.

Πήραν Δημήτρη Κατσίμπα οι Ίκαροι Τρικάλων


Ένας αθλητής με φόντα για να αναδειχτεί και να πρωταγωνιστήσει ακόμη και σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση των Ικάρων.

Παραμένει στους Γόμφους ο Θοδωρής Τσιλούλης.


Στον Γ. Σ.  ΓΟΜΦΩΝ σήκωσαν τα μανίκια και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ώστε του χρόνου η ομάδα να είναι άκρως ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ΑΕΒΔ με Στρατάκη και Χαρχαρή

Συνεχίζεται το κύμα ανανεώσεων στην ΑΕΒΔ , με την ομαδα να ανακοινώνει την ανανεωση της συνεργασίας και με τους Γιώργο Στρατάκη και Κωνσταντίνο Χαρχαρή.

Συνεχίζει στο τιμ του ΑΟΤ ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Ζάχος


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ζάχο , ο οποίος θα συνεχίσει να έχει την θέση του βοηθού φυσιοθεραπευτή της ομάδας.

«Του ευχόμαστε καλή σεζόν , υπομονή και επιμονή και καλή συνεργασία να έχει με όλο το τιμ και τους αθλητές του συλλόγου.» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Αλέξανδρος Τσέτης στον Α Ο Τρίκαλα


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, ανακοίνωσε την πρώτη φετινή μεταγραφή αθλητή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.