Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ο Μάνος Αντώνης στον Αιολικό Βόλου


Ο Αιολικός Βόλου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον Βολιώτη  προπονητή Μάνο Αντώνη .

Θανάσης Σκουρτόπουλος: "Παραμένει υψηλό το κίνητρο"


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2019, αύριο Δευτέρα (2/7) στο Ταλίν με αντίπαλο την Εσθονία.

Το πανόραμα των αγώνων του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων


Το πανόραμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων μετά και την τελευταία αγωνιστική ημέρα έχει ως εξής:

Η τελετή λήξης του Πανελλήνιου Κορασίδων – MVP και πρώτη σκόρερ Έλενα Μποσγανά – Η καλύτερη πεντάδα


Πριν την έναρξη της τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε χορευτική επίδειξη από το ποντιακό συγκρότημα Τσοτυλίου και περιχώρων.

Αήττητες σήκωσαν την κούπα οι κορασίδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου


Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος 2017-18 στις Κορασίδες. Η ομάδα του Κρόνου παρέμεινε αήττητη καθώς στην τελευταία αγωνιστική της Τελικής Φάσης που διεξάγεται στο Τσοτύλι, επικράτησε με 46-79 του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.

Χάλκινο μετάλλιο για τις κορασίδες του Ιάσων Κολωνού (Πανελλήνιο Κορασίδων)


Ο Ιάσων Κολωνού κατέκτησε την τρίτη θέση καθώς επικράτησε του Έσπερου Πατρών με 65-45 στον τελευταίο αγώνα της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που φιλοξενήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Δεύτερη θέση για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ , επικράτησαν του ΑΟ Χανίων με 57-45 (Πανελλήνιο Κορασίδων) -


Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι, καθώς στον τελευταίο του αγώνα επικράτησε των Χανίων με 57-45.

Ο Θανάσης Μολυβδάς αναλύει το παιχνίδι της Εσθονίας, αυριανής αντιπάλου της Εθνικής Ανδρών


Ο Θανάσης Μολυβδάς, εκ των συνεργατών του Θανάση Σκουρτόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, έκανε μια πρώτη ανάλυση της Εσθονίας εν όψει του αυριανού (2/7) αγώνα στο Ταλίν.

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.(φώτο)



Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε, στο χώρο του Ε.Β.Λάρισας , η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με το http://billkara.blogspot.gr/να δίνει το παρόν και να καταγράφει τα όσα ειπώθηκαν .

Oι Ίκαροι Τρικάλων παρουσίασαν το πλάνο της ομάδας για την νέα χρονιά.


Συνέντευξη τύπου έδωσε η οι διοίκηση των Ικάρων που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Ντίνα υπό την παρουσία του προέδρου της ομάδας κυρίου Κώστα Σκρέτα, του γενικού αρχηγού της ομάδας κυρίου Αχιλλέα Παπαναστασίου, του προπονητή Δημήτρη Μητσιάδη, του γυμναστή Χρήστου Μπατατόλη και του αρχηγού Γιώργου Φούντα

Φιλική νίκη επί της Φινλανδίας με 58-54 για την Εθνική Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών επιβλήθηκε 58-54 της Φινλανδίας στο πρώτο της παιχνίδι για το τουρνουά του Ντουμπρόβνικ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί στο Χέμνιτς της Γερμανίας (14-22/7).