Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών επί της Γερμανίας με 57-65


Η Εθνική Νέων Ανδρών παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο φιλικό με την Γερμανία, επικρατώντας 65-57 και επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (15-23/7).

Άνοδος για Πανσερραϊκό από την 4η μέρα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στη Α2 Γυναικών(Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Την άνοδο εξασφάλισε από σήμερα μια αγωνιστική πριν το τέλος του τουρνουά , η ομάδα των Σερρών, κάνοντας το 4 στα 4, επικρατώντας και της Σχερίας με 53-26

Για την δεύτερη θέση όλα θα κριθούν από τον αυριανό αγώνα Σχερία Κέρκυρας-Απόλλων-Καρ. καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας (Σχερία-Απόλλων Καρ.-Απόλλων Πτ.).

Ευχές από Βασιλακόπουλο και Πρέσβη στην Εθνική Γυναικών


Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εθνική Γυναικών βρέθηκαν το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος που ήταν στην Πράγα και στους πρώτους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, όπως και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Τσεχία Ευθύμιος Ευθυμιάδης συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο Παύλος Ολζιέρσκι.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Απόλλων - Πανσερραικός 41-49


Δείτε ζωντανά στις 20:30 τον σημαντικό αγώνα Πανσερραϊκός - Σχερία Κέρκυρας για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική


Δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο της Αγριά B.C. με Καραμανλή, Ξυπνητό , Μαστραφτσή - Ανανέωσαν Κοπτσιαλής και Μητρουλάς


Δυναμικά κινείται η Αγριά B.C. στελεχώνοντας το ρόστερ της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Παίκτης του Ήφαιστου ο Κώστας Κατσαρός - Ανανέωσε ο Μπαταβάνης


Η ανακοίνωση του Ηφαίστου:
"Παίκτης του Ήφαιστου είναι ο 22χρονος γκαρντ Κώστας Κατσαρός, ο οποίος όλα τα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ειδικά πέρυσι με την Κ21 του ΑΣΚ στη Β’ ΕΣΚΑΘ.

Δηλώσεις Κ.Μερσιώτη - Β. Μερσιώτη και Ι. Χαρίση μετά τον νικηφόρο αγώνα επί της ΑΓΕ Πιερίας

Νίκη για τον Απόλλωνα Καρδίτσας επί της ΑΓΕ Πιερίας με 31-64 στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών

 

Ακόμα μία νίκη για τον Απόλλωνα που επιβλήθηκε της Πιερίας με 31-64 και περιμένει το αυριανό αγώνα με την Σχερία που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την δεύτερη θέση του τουρνουά

Δείτε όλο το χθεσινό αγώνα Απόλλων - Πανσερραικός 41-49 για το Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών


Πανέτοιμη η Εθνική για τον ιστορικό ημιτελικό με την Γαλλία


Η Εθνική Γυναικών έχει ήδη γράψει τη δική της ιστορία στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και σήμερα θα προσπαθήσει να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Θα επιδιώξει το απόλυτο όνειρο αγωνιζόμενη στον ημιτελικό με τη Γαλλία διεκδικώντας στις 21.30 (ΕΡΤ1) την πρόκριση στον τελικό.

Μία ανανέωση και μια μεταγραφή για την AET BC.


 Ο Ανδρέας Ράμμος , ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα της ΑΕΤ, η οποία  απέκτησε  με ελεύθερη μεταγραφή και τον Νίκο Οικονόμου.