Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Tα Highlights του αγώνα Προμηθέας Π.-Οστάνδη 84-88


Προμηθέας Π.-Οστάνδη 84-88 για το Basketball Champions League


Ο Προμηθέας Πάτρας γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Οστάνδη με το τελικό 84-88 στο «Δ. Τόφαλος» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Tα Highlights του αγώνα Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83


Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83 για το Basketball Champions League


Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ με 83-70 και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του τρίτου ομίλου του Basketball Champions League με 7 νίκες σε 8 ματς.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας (11/12/2018)


Για την 1η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε   η 5η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .

Διεθνές Σεμινάριο τα Χριστούγεννα από τον ΣΕΠΚ.


Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:
«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την περίοδο των Χριστουγέννων 29 και 30 Δεκεμβρίου θα διοργανώσει στο Κλειστό του "ΜΕΤΣ" Διεθνές Σεμινάριο στην Αθήνα, το οποίο θα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ. Βασικός ομιλητής θα είναι ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας U20, Jean-Aime Toupane και ο άμεσος συνεργάτης του.

Οι 5 πρώτες στα στατιστικά της Α1 Γυναικών


Μετά την ολοκλήρωση της 6ης Αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών οι κορυφαίες αθλήτριες είναι:

Αλλαγές σε παιχνίδια Α1-Α2 Γυναικών και Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε  ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ – Πανιώνιος ΓΣΣ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 16/12/2018 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο Σπόρτιγκ.

Οι Δηλώσεις των προπονητών των 4 φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας


Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε χθες (10/12) στα γραφεία της ΕΟΚ και τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν Κύμη-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Πρωτοποριακό πρόγραμμα άσκησης από το SmArTLab του TΕΦΑΑ Τρικάλων.


Μία νέα υβριδική πρόταση άσκησης για υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα από Ελληνική ερευνητική ομάδα του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πρώτος μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Μουράτης του Γ.Σ.Νίκαιας.


Μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, την πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ πέρασε ο Φώτης Μουράτης  του Γ.Σ.Νίκαιας με 29 τρίποντα , ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκουμε  τον  Έκτορα Πανάγο του Κεραυνού με 26 τρίποντα και στην τρίτη θέση  με δύο  τρίποντα λιγότερο (24) ακολουθεί ο Δημήτρης Ψύρρας του ΓΣ Γόμφων .

Συνεχίζει στην κορυφή των σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Μπλιάτζας .


Μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ παραμένει ο Kίμωνας Μπλιάτζας . του Γ.Σ.Νίκαιας με 206 πόντους , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παναγιώτη  Παπούλια  του Γ.Σ.Αλμυρού με 182, ενώ ο Καλλιάρας της Αναγέννησης με 161 προσπέρασε τον Τάσο Μαντζουράνη και βρίσκεται στην 3η θέση με τους 15 πόντους που πέτυχε στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναβολή προπόνησης αναπτυξιακού κλιμακίου ΕΣΚΑΘ.


Όπως ενημερώθηκε το billkara.blogspot η προπόνηση Επιλογής του Κλιμακίου Θεσσαλίας (γεν. 2005) από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Δοξάκη Γ. , που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 15-12-18 στο Κλειστό Νεάπολης Λάρισας , ακυρώθηκε λόγω κωλύματος με τα κλειστά γυμναστήρια και  θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο  22-12-2018 .

Φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών της Νίκης Βόλου με την ακαδημία μπάσκετ EUROHOOPS


Φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία μπάσκετ EUROHOOPS των Παπαλουκά και Διαμαντίδη, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν οι αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των ακαδημιών EUROHOOPS.

Το χαμένο καλάθι του Κακλαμάνου στο 82-81 του αγώνα Μαρούσι-Καρδίτσα .