Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Φιλική νίκη της Εθνικής Νέων Γυναικών επί της Μ. Βρετανίας με 50-32


Μπορεί τα πρώτα λεπτά να μην ήταν ότι καλύτερο, αλλά η Εθνική Νέων Γυναικών άλλαξε την εικόνα της, βελτιώθηκε και επιβλήθηκε 50-32 της Μεγάλης Βρετανίας στο πρώτο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Το πανόραμα της 1ης μέρας της Τελικής Φάσης του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της πρώτης ημέρας του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Ο Ιωάννης Ράπτης η πρώτη μεταγραφή του Γ.Σ.Αλμυρού


Το τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τον Ιωάννη Ράπτη,
το 1ο νέο μέλος που προστίθεται στην οικογένεια μας!

Συνάντηση του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών


Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών με επικεφαλής τον Κώστα Μίσσα είχε σήμερα (4/7) εκτενή συνεργασία για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας που θα αρχίσει στις 24/07 με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα συνεχιστεί με το πρώτο στάδιο προπονήσεων στο Καρπενήσι από τις 26/07.

Δηλώσεις Κεραμιδά-Καλτσίδου για την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ 2019


Στην κλήρωση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019 αναφέρθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς και η διεθνής φόργουορντ Στέλλα Καλτσίδου.

Στον 4ο Όμιλο η Εθνική Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ 2019 (Όμιλοι-Πρόγραμμα)


Η Εθνική Γυναικών έμαθε το δρόμο που θα πρέπει να... διανύσει προκειμένου να φτάσει στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2019.

Κλήσεις για προετοιμασία στην Εθνική Νεανίδων .


Η ομοσπονδιακή τεχνικός Ελένη Καφαντάρη ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα διεξαχθεί 5-13 Αυγούστου στο Σοπρόν της Ουγγαρίας κάλεσε για προετοιμασία τις παρακάτω αθλήτριες.

Ίκαρος Νεάπολης: Ανανέωσαν Κυριακάκης-Στούμπος-Πατουλιώτης-Οικονόμου (φώτο)


Στην ανδρική ομάδα του Ίκαρου Νεάπολης θα αγωνίζονται για ακόμη μια σεζόν σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. της ομάδας , οι "παλιοί" παίκτες :

Αλλαγή προγράμματος αγώνων στο Πανελλήνιο Νεανίδων


Μετά από συνεννόηση με τα Σωματεία και λόγω μετακίνησης του ΑΟΝΑ Ηροδότου η τελευταία αγωνιστική ημέρα της Τελικής Φάσης του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι, διαμορφώνεται ως εξής:

Ανανεώσαν Βαφειάδης Γ. - Βαφειάδης Χ.- Ραμνιώτης Γ.-Γ. Θεοδωρούλης- Δ. Κουρέλης με Ηρακλή Χάλκης (φώτο)


Ανανέωσε με τον Ηρακλή Χάλκης ο προπονητής Γιώργος Βαφειάδης που είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τους Αετούς Λάρισας , μετά συνέχισε ως μέλος του προπονητικού τιμ του Σπάρτακου και σήμερα εκτός του Ηρακλή είναι προπονητής και στις ακαδημίες της Sports Academy.