Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Νίκη της Εθνικής Νέων στην παράταση επί της Σερβίας (φώτο)


Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε της Σερβίας στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 9-16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Τελ Αβίβ. Πήρε τη νίκη με το τελικό 78-72 και θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Ιταλία-Σλοβενία μεθαύριο (20/7, 21.00) για τις θέσεις 9-12.

Χρήστος Δεληγιάννης στο ebasket.gr: “Θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε”


Ο Χρήστος Δεληγιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους κινούν τα νήματα στην Καρδίτσα με πολύ σωστή οργάνωση και λογική οικονομική διαχείριση.

Συνεχίζουν μαζί Τιτάνες Παλαμά και Γιώργος Τσούμας


Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας Γιώργο Τσούμα.

Στον Γ.Σ.Νίκαιας ο Παναγιώτης Δαουλάρης


Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Νίκαιας   δεν άργησε να πραγματοποιήσει και την δεύτερη μεταγραφική προσθήκη, καθώς μετά τον Νίκο Γεωργόπουλο, ενέταξε στο δυναμικό του και τον φόργουορντ Παναγιώτη Δαουλάρη .

Ζωντανά στις 16:00 Σερβία-Ελλάδα για τις θέσεις 9-16 του Ευρωπαϊκού Νέων Ανδρών,


Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γεώργιος Ψυχογιός.


Δεν άργησε να βρει στέγη ο Γιώργος Ψυχογιό μετά τη  λύση της συνεργασίας με τον Γ.Σ.Σοφάδων , καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Α.Σ.Κ. και Κ.Β.Α. ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασίας.



Με μεγάλη χαρά, ο Α.Σ.Καρδίτσας και η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (Κ.Β.Α.) ανακοίνωσαν  πως ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασίας με στόχο την άνοδο του μπάσκετ της Καρδίτσας.

Νέος πρόεδρος στον Ίωνα ο Στέφανος Φαρμάκης.


Μετά από τον απολογισμό και την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής , την Τετάρτη 18 Ιουλίου, έγιναν οι εκλογές στον Α.Σ ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο .

Οι Ίκαροι Τρικάλων στο Βελβεντό για προετοιμασία. (φώτο)


Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο φετινός προγραμματισμός των Ικάρων Τρικάλων για την 3η τους σεζόν στη Γ΄ Εθνική, άπαντες στην διοίκηση κινήθηκαν με σκοπό να κάνουν την διαφορά, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα κομμάτια που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία μιας ομάδας μπάσκετ.

Mε Παναγιώτη Καραμίντζιο στο τιμόνι οι Τιτάνες Παλαμά


Οι Τιτάνες Παλαμά ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καραμίντζιο , ο οποίος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει  την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής,  μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ζαχαρέλη.