Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Φωτορεπορτάζ από τις χθεσινές απονομές του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος U-18


Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Ανταποδίδουμε για τη φιλοξενία τα δύο τελευταία χρόνια»


Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στο Ηράκλειο από σήμερα το μεσημέρι, όπου θα δώσει τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Αποδέσμευσε και ευχαρίστησε το Γιάννη Παπαχρήστο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.


Τη λύση της συνεργασίας με το Γιάννη Παπαχρήστο ανακοίνωσε ο ΑΣΚ , ευχαριστώντας τον αθλητή για την προσφορά του στο σύλλογο.

Κοντά στο να κάνει το μπαμ με Παπαχρήστο ο Γ.Σ.Φαρσάλων


Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot στην ομάδα των Φαρσάλων προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο μπαμ φέρνοντας στην ομάδα τον Γιάννη Παπαχρήστο.

Πήρε Βρεττά ο Γ.Σ.Φαρσάλων - Κοιτά Γιάννη Τσούλκα


Την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Βρέττα ανακοίνωσε η ομάδα του Γ. Σ.Φαρσάλων συνεχίζοντας την μεταγραφική ενίσχυσή  δίνοντας βάση σε νεαρούς και συνάμα ταλαντούχους αθλητές  μετά την απόκτηση του Τσούμα Σίλα.

Ο 16χρονος Δημήτρης Τάλλαρος στην ανδρική των Δαναών

Στα πλαίσια της προώθησης νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής, στην ανδρική ομάδα των Δαναών της νέας σεζόν , θα βρίσκεται ο 16χρονος ταλαντούχος Δημήτρης Τάλλαρος ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.

Επιστροφή Ανδρέα Θανασάρα στην Καλαμπάκα.

Οι μεταγραφές στον Α.Ο.Καλαμπάκας δεν σταματούν με τον σύλλογο να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Επίσημα στους Ικάρους Τρικάλων ο Βασίλης Μακρής . Οι πρώτες του δηλώσεις.


Οι Ίκαροι Τρικάλων  προχώρησαν  σε ακόμα μια ποιοτική μεταγραφή και συγκεκριμένα αυτή του  Βασίλη Μακρή (όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτοι),  ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Σπύρος Βενέτης στα τμήματα υποδομής της Φαλάνης


Ο Γ.Σ.Φαλάνης ανακοίνωσε ότι την νέα χρονιά,  νέος συνεργάτης προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου θα είναι και ο  έμπειρος Σπύρος Βενέτης.

Επιστρέφει στους Τιτάνες Παλαμά ο Βαγγέλης Ξένος.


Οι Τιτάνες Παλαμά ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή Βαγγέλη Ξένο, που την περσινή χρονιά είχε 106 πόντους σε 7 παιχνίδια (μ.ο. 15,14) με  20 τρίποντα στον Ολυμπιακό Καρδίτσας.

Ανακοίνωσε Αλέξανδρο Κολότσιο ο Αίολος Τρικάλων.

Ο Αίολος Τρικάλων ανακοίνωσε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή καθώς έδωσε τα χέρια με τον Αλέξανδρο Κολότσιο, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στους  Ικάρους Τρικάλων .