Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Διπλό χτύπημα με ταλαντούχους …από την ΑΕΤ


Με τα χρώματα της Α.Ε.Τ B.C. θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μαρτζέλης και ο Γιώργος  Γεωργακόπουλος.

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου Α2 Γυναικών (Νότιος όμιλος )


Κατά την 3ηαγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (1oς Όμιλος) που διεξάγεται στο κλειστό του Μετς σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Το πανόραμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος)


Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Ειδικού Πρωταθλήματος  Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) , η βαθμολογία και το πρόγραμμα:

Αποτελέσματα Ειδικού Πρωταθληματος Ανόδου στη Γ΄ Εθνική Ανδρών (2ος όμιλος)


Για το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Γιάννης Καστρίτης: «Ζητούμενο να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής U19, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε πως το ζητούμενο ειδικά στα φιλικά δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η βελτίωση της ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αρχίζει το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Φιλική ήττα από τις ΗΠΑ για την Εθνική Εφήβων. Καλή εμφάνιση από Βησσαρίου.


Η Εθνική Εφήβων U19 στο τελευταίο της τεστ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, ηττήθηκε από τις ΗΠΑ 72-58 στο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, με τον Τηλέμαχο  Βησσαρίου να παίρνει χρόνο συμμετοχής  , πραγματοποιώντας  θετική εμφάνιση σημειώνοντας και 8 πόντους.

Με το αριστερό στα μπαράζ ανόδου το γυναικείο της Νίκης Βόλου.


Με ήττα  41-34 ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου  την προσπάθειά της για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία,  με αντίπαλο την  δυνατή ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης .

"Παρών" και τη νέα χρονιά Ψυχογιός και Ζωιτσάκος στον Γ.Σ.Σοφάδων.


Η Διοίκηση της ομάδας του Γ.Σ.Σοφάδων μετά την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Παππά, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με τους παίκτες Γιώργο Ψυχογιό και Τρύφωνα Ζωιτσάκο.

Διπλός ρόλος στην ΑΕΤ για τον Κώστα Μπράμη.


Διπλός ρόλος για τον Μπράμη Κων/νο στην ΑΕΤ που εκτός από παίκτης της ομάδας όπου και ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο με υποσχετική από τους Γόμφους,  θα είναι και γυμναστής της ομάδας.

Α.Ε.Τ. : Τριπλή ανανέωση με Χριστάκο, Μπαλωμένο, Καταραχία και επιστροφή Τζουρτζιώτη.- Προώθηση των ταλαντούχων παικτών Μαντούδη , Καρά , Κάλου στην αντρική ομάδα.

Η ΑΕΤ  ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των Σωτήρη Χριστάκου, Αθανάσιου Μπαλωμένου και Κωννου  Καταραχιά όπως και την επιστροφή του Κώστα Τζουρτζιώτη. 

Χωρίς Καράμπελα, Μπαζίνα και Χατζηδάκη με ΗΠΑ η Εθνική U19


Χωρίς τους Ζώη Καράμπελα, Περικλή Μπαζίνα και Μανώλη Χατζηδάκη, που παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, θα αντιμετωπίσει η Εθνική U19 την αντίστοιχη των ΗΠΑ απόψε στα «Δύο Αοράκια» (20:00, Creta TV) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξαχθεί 29 Ιουνίου με 7 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Τελετή λήξης του 46ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων - Πρώτος σκόρερ ο Τσιροπούλης, MVP ο Ματζούκας (φώτο)


Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου στο Μέτσοβο.

Τελετή λήξης του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων παρουσία του Νίκου Φαρμάκη, - Πρώτη σκόρερ και MVP η Μποσγανά (φώτο)


Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου στα Λουτρά Αιδηψού άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Το πανόραμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων - Τελική κατάταξη.


Ολοκληρώθηκε  το 46ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και όλα τα αποτελέσματα η τελική  βαθμολογία και κατάταξη έχουν ως εξής:

Τρίτη θέση για τον Πανιώνιο στο Πανελλήνιο Παίδων - Δηλώσεις Ρήγγα - Μέλέτη


Το χάλκινο μετάλλιο στο 46ο Πανελλήνιο παίδων κατέκτησε ο Πανιώνιος καθώς ηττήθηκε από το Περιστέρι με 58-63, βγάζοντας με αυτό το αποτέλεσμα στη δεύτερη θέση την ΔΕΚΑ.

Πρωταθλητής με τον Προμηθέα Πατρών ο πρώην των Δαναών Νίκος Γοργότσης


Ο Νίκος Γοργότσης (πρώτος από αριστερά στην φωτό) ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία των Δαναών και μεταγράφηκε πριν δύο χρόνια στον Προμηθέα Πάτρας αναδείχθηκε με την ομάδα του πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες και μάλιστα με αήττητο σερί νικών.

Φιλικά με Βουλγαρία για την Εθνική Νεανίδων


Στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Νεανίδων ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορία, 5-14/7).

Το πανόραμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων - Τελική κατάταξη




Ολοκληρώθηκε  το 30ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και όλα τα αποτελέσματα η τελική  βαθμολογία και κατάταξη έχουν ως εξής:

Πρωταθλητής ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου στο Πανελλήνιο Κορασίδων - Δηλώσεις Σταμούλη - Μποσγανά (φώτο)


Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος του 30ουΠανελλήνιου Κορασίδων που διεξήχθη στα Λουτρά Αιδηψού. Η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο ολοκλήρωσε αήττητη το τουρνουά καθώς στον τελευταίο αγώνα επικράτησε με 78-47 του ΠΑΟΚ.

Στην Τελική Φάση Πανελληνίων Αγώνων Ενώσεων και ΤΕ Παίδων ο Αλέξης του Κεραυνού.


Η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019, διοργανώνεται από την  Ε.Ο.Κ., την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και το Δήμο Μονεμβασίας στους Μολάους Λακωνίας (1-4/7, 30/6 άφιξη & 5/7 αναχώρηση).

Γενική συνέλευση του Ερμή Αγιάς


Αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου και στις 9 το βράδυ ο Ερμής Αγιάς πραγματοποιεί γενική συνέλευση στο χώρο του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Λάρισας στην Αγιά.

Δείτε ζωντανά στις 15:30 την ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ του 46ου Πανελλήνιου Παίδων


Δηλώσεις Μερμίγκη, Μαντζούκα και Μελιγδή του Προμηθέα Πάτρας μετά την κατάκτηση του 46ου Πανελληνίου Παίδων


Κάλυμνος ΠΑΚ – ΣΑΚ Αστέρας 44-80 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Καμαράκη-Καλαϊτζίδη(φώτο)


Εχοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων από την αρχή του αγώνα ο Αστέρας Καβάλας επικράτησε με 80-44 της Καλύμνου και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο 46ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Παραμένει στην Αγριά και ο αρχηγός Γιώργος Κοψιαλής .

Η Αγριά προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κοψιαλή

Ξεκίνημα για την μάχη της ανόδου από το γυναικείο της Νικης Βόλου


Ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας της Νίκης Βόλου , που θα αγωνιστεί για την άνοδό της στην Α2 εθνική κατηγορία.

Τρίτη θέση για τον Σύλλα Αιδηψού στο Πανελλήνιο Κορασίδων - Δηλώσεις Κουβάρα-Μαχαίρα-Δημητρουλάκη -Δασκουλίδου


Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο στα Λουτρά Αιδηψού, ο Σύλλας πανηγύρισε τη νίκη και την κατάκτηση της τρίτης θέση του 30ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Η τοπική ομάδα σημείωσε την τρίτη της νίκη στο τουρνουά καθώς επικράτησε των Χανίων με 40-64.

Ανανέωσε με ΧΑΝΘ η Ειρήνη Σιμορέλη.


Στην Χ.Α.Ν.Θ.ανανέωσε με υποσχετική ακόμα ενός έτους ,  η καλαθοσφαιρίστρια του Αιόλου Τρικάλων Ειρήνη  Σιμορέλη, πού συνεχίζει τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη.


Δείτε ζωντανά στις 14:00 τον αγώνα Πανιώνιος ΓΣΣ – ΓΣ Περιστερίου για το Πανελλήνιο Παίδων


Δείτε ζωντανά στις 13:30 τον αγώνα Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΑΣ ΠΑΟΚ για το Πανελλήνιο Κορασίδων


Γιάννης Τζήμας: " Ο Α.Σ.Καρδίτσας έμαθε να λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα"


Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα του ΑΣ Καρδίτσας, ο προπονητής Γιάννης Τζήμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δείπνο από τον Δήμαρχο Μετσόβου στις αποστολές του Πανελλήνιο Παίδων


Γεύμα στους αρχηγούς αποστολών, τους προπονητές, τους παράγοντες της Ομοσπονδίας και τους διαιτητές παρέθεσε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαφέας.

Πρωταθλητής ο Προμηθέας Πάτρας στο Πανελλήνιο Παίδων - Δηλώσεις Μελιγδή - Χατζηβρέττα (φώτο)


Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε το 5/5, καθώς επικράτησε 82-48 της ΔΕΚΑ και αναδείχθηκε αήττητος πρωταθλητής στο 46ο Πανελλήνιο Παίδων που ολοκληρώνεται σήμερα στο Μέτσοβο.

Με τουρνουά ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.(φώτο)


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που ως γνωστό στέφθηκε πρωταθλήτρια για 4η συνεχή χρονιά στη Μαγνησία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την Ιωάννα Αρτεμισίου


Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, συγχαίρει την καλαθοσφαιρίστρια Ιωάννα Αρτεμισίου για τη μεταγραφή της στον ΠΑΣ Γιάννινα και της εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην μπασκετική της καριέρα και στην προσωπική της ζωή.

Δεύτερη θέση για τις κορασίδες του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο - Δηλώσεις Στρατή - Μαυράκη - Παγκαλίδης-Λυκάκη (φώτο)


Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στην Τελική Φάση του 30ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

Δείτε ζωντανά στις 12:00 τον αγώνα Κάλυμνος ΠΑΚ – ΣΑΚ Αστέρας για το Πανελλήνιο Παίδων


Δείτε ζωντανά στις 11:30 τον αγώνα ΟΑ Χανίων – ΣΚ Σύλλας Αιδηψού για το Πανελλήνιο Κορασίδων


Δείτε ζωντανά στις 10:00 τον αγώνα Προμηθέας – ΔΕΚΑ για το Πανελλήνιο Παίδων


Δείτε ζωντανά στις 9:30 τον αγώνα Παναθηναϊκός ΑΟ – ΕΚ Καβάλας για το Πανελλήνιο Κορασίδων