Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Στην Καρδίτσα η Ν.Β.Α Ανόρθωσις για φιλικά με τον Απόλλων.


Φιλικούς αγώνες στην Καρδίτσα με τον τοπικό  Απόλλων έδωσαν το περασμένο Σάββατο τα τμήματα υποδομης  της   Ανόρθωσις Βόλου, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 3ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Παίδων

Κατά την τρίτη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Παίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου: Λύση συνεργασίας με Σπύρο Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη.


Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο της ανδρικής  ομάδας, Σπύρο Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη.

Πρώτη νίκη για τους Τιτάνες στην Β' φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων (φώτο)

Τα κορίτσια του Λ. Χαντζιάρα τα έδωσαν όλα στον αγώνα με τον Ιερισσό, πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος και τελικά πήραν την πρωτη τους νίκη με 45-55 στην  Β' φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων.

Αποτελέσματα -Βαθμολογία 3ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Κορασίδων


Κατά την τρίτη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Κορασίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Δηλώσεις του Θοδωρή Ριζούλη στο Sport24.gr σχετικά με την αγορά του Α. Φ. Μ. της Κύμης..


Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Θοδωρή Ριζούλη, πρόεδρο του Ερμή Αγιάς, για την μεταβίβαση του ΑΦΜ της Κύμης.

Ζευγάρωσε τις νίκες ο Κεραυνός στη Β' φάση του Πανελλήνιου Παίδων


Την δεύτερη νίκη του έκανε σήμερα  ο Κεραυνός,  μετά το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμά , για τη Β' φάση του Πανελλήνιου Παίδων που συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη ,  καθώς επικράτησε με 66-59 της Αριδαίας για την τρίτη ημέρα του τουρνουά.

Στον Σπάρτακο ο Αντώνης Γκουντελάκης.


Μετά τις ανανεώσεις των Καλέτσιου-Πάσχου-Φαρμακά- Αθανασόπουλου από την περσινή ομάδα , η διοίκηση  του Σπάρτακου  ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή.

Ανανέωσε με Σπάρτακο και ο Κώστας Αθανασόπουλος .


Στην ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά ο Κώστας Αθανασόπουλος , καθώς  τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία του με τους "πράσινους",  αποτελώντας έτσι μια πολύτιμη λύση για τον Λάμπρο Βαρδακούλη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ .

Στιγμιότυπα του αγώνα ΠΟΝ Μουδανιών -Κεραυνός Λάρισας 67- 66(Β’ φάσης Πανελλήνιου παίδων)