Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Εθνικός Λάρισας: Επιστολή παραίτησης από τον Γιάννη Γκατζιά


Οι εξελίξεις στον Εθνικό Λάρισας συνεχίζονται και δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσουν.
Σήμερα μετά τη λύση της συνεργασίας  με τον προπονητή Μπάμπη Σακάρη, ήρθε  και η επιστολή παραίτησης του επί 23 χρόνια μέλους της διοίκησης και για πολλά χρόνια γενικού αρχηγού της ομάδας Γιάννη Γκατζιά. 

Κύμα ανανεώσεων από τον Γ.Σ.Αλμυρού.

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Θέο Βασίλειο για δέκατη χρονιά. 

Γ.Σ.Αλμυρού: Ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο ο πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ Ιωάννης Καραγιώργος


Ο Γ.Σ.Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας
για ένα ακόμη χρόνο με τον αθλητή Ιωάννη Καραγιώργο.

Προεπιλογή αθλητών για την Εθνική Παίδων (ονόματα)


Η Εθνική Παίδων παίρνει και αυτή τη σειρά της και πατάει παρκέ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Σόφια. Την Πέμπτη (6/7) και την Παρασκευή (7/7) θα γίνει στο ΟΑΚΑ ένα διήμερο με τη συμμετοχή 32 αθλητών από τους οποίους θα επιλεγούν οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο 8 Ιουλίου με προορισμό τον Ελαιώνα (Διακοπτό), όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ξεκινά αύριο η Τελική Φάση 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Πρόγραμμα - Ρόστερ)


Στο Τσοτύλι ξεκινάει αύριο η Τελική Φάση του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ο ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, ο ΑΣ Άρης, ο Παναθηναϊκός ΑΟ, ο ΚΟΜ Πελασγός, ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας και ο ΓΑΣ Απόλλων Πτολεμαΐδας.

Ο Αποστόλης Βασιλειάδης νέος προπονητής του Κρόνου Τρικάλων με συνεργάτες Θάνο & Νίκο Πισμίση


Η Διοίκηση της Α.Ε ΚΡΟΝΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασιλειάδη Αποστόλη, ως προπονητή για το αντρικό τμήμα της ομάδος, και με άμεσους συνεργάτες για τα τμήματα υποδομής τους Θάνο Πισμίση και Νίκο Πισμίση (όλοι τους πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίρηση).

Η οικογένεια του Α.Ε ΚΡΟΝΟΣ τους καλωσορίζει και τους εύχεται πολλές επιτυχίες.

Ανανέωσε ο Νίκος Μπακαρός με το Αρμένιο


Ο Νίκος Μπακαρός, συμφώνησε με τους διοικούντες του Αρμενίου και θα βοηθήσει την προσπάθεια  της ομάδας για ακόμη μια χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ .

Ολυμπιακός Βόλου: Λήξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες Μπάσκετ


Με την παρουσία της Ολυμπιονίκης και πρώτης Ελληνίδας καλαθοσφαιρίστριας που αγωνίστηκε στο γυναικείο ΝΒΑ (WNBA) Αναστασίας Κωστάκη πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ.

ΚΑΕ Τρίκαλα: Ανανέωσε με τον γυμναστή Πέτρο Συρακόπουλο


Η ΚΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον γυμναστή Πέτρο Συρακόπουλο για την περίοδο 2017-18. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Συρακόπουλος έχει συμφωνήσει με την Εθνική Ουκρανίας να αναλάβει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Στη Σάμο για το τουρνουά Φιλίας οι Παγκορασίδες (Πρόγραμμα -Ρόστερ)


Η Εθνική Παγκορασίδων βρίσκεται στη Σάμο, όπου θα διεξαχθεί φέτος το Τουρνουά Φιλίας (7-9/7). Εκτός από την Ελλάδα, παίρνουν μέρος η Ιταλία, η Ιταλία και η Γαλλία, παρουσιάζοντας το αύριο του αθλήματος στο γυναικείο μπάσκετ.

Φιλικά με τη Μεγάλη Βρετανία για την Εθνική Νέων Γυναικών


Η Εθνική Νέων Γυναικών προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Εϊλάτ του Ισραήλ.

Τα τελευταία τεστ της Εθνικής Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών επιστρέφει από την Ιταλία και ετοιμάζεται για τα τελευταία τεστ πριν από το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη (15-23/7).