Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Στον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Διαγόρα Δρυοπιδέων στο «Στ. Βενέτης» του Αιγάλεω με 89-71 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί την Κυριακή στις 17.00 θα αναμετρηθεί με τον Προμηθέα Πάτρας στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κ.Δ Θεσσαλίας (Φώτο)


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κ.Δ Θεσσαλίας γιόρτασε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο εστιατόριο "Το Ψηστήρι"  παρουσία του συμβουλίου και των μελών του.

Αύριο Πέμπτη το φιλικό του ΑΣΚ με την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φιλικό ματς δίνει την Πέμπτη στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας ο Α.Σ.Κ., που στις 5 μ.μ. υποδέχεται τη Λάρισα Β.C. σε μια αναμέτρηση με στόχο να δοκιμαστεί ο βαθμός ετοιμότητας και των δυο ομάδων.

Πέρασε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ο Προμηθέας Πάτρας . (Φώτο)


Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε 67-61 του Περιστερίου και βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Έκοψε την πίτα η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας.


Στο φυσικό της χώρο, στο κλειστό γυμναστήριο , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας.

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας(ΣΚΚΘ)


Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΣΚΚΘ) την Παρασκευή 14/2/2020 στο κέντρο "Ιππόκαμπος" στις Αλυκές Βόλου.

Κορυφαίος μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Χρήστος Μηλιώνης. Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(15η Αγωνιστική)

Μετά και την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζει να  βρίσκεται ο Χρήστος Μηλιώνης της ΑΕΛ έχοντας 69 τρίποντα , ενώ στη δεύτερη θέση  βρίσκουμε τον  Πάνο Δαουλάρη του Γ.Σ.Νίκαιας με 55 και στην τρίτη θέση τον Δημήτρη Μαρτζέλη της ΑΕΤ με 50 τριποντά .

Δείτε εδώ τους πρώτους σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ

Συνεχίζει στην κορυφή των σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Πάνος Δαουλάρης . Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(15η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ  και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζει να  βρίσκεται ο Πάνος Δαουλάρης του Γ.Σ. Νίκαιας έχοντας 389 πόντους , ενώ ο Χρήστος Μηλιώνης της ΑΕΛ με τους 319 βρίσκεται στην δεύτερη θέση  και ο  Δημήτρης Μαρτζέλης της ΑΕΤ είναι στην τρίτη θέση έχοντας πετύχει  296 πόντους.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (11/2/2020)

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: