Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ανανέωσε στο Γυναικείο τμήμα της Νίκης Βόλου ο Νίκος Γαλανάκης.


Συνεχίζουν μαζί και την νέα σεζόν Νίκος Γαλανάκης και το Γυναικείο τμήμα της Νίκης Βόλου μετά την σημερινή ανακοίνωση της συνέχισης συνεργασίας, τόσο στο τμήμα των γυναικών όσο και στις υποδομές του γυναικείου τμήματος , αφού θεωρήθηκε άκρως πετυχημένη η πορεία του Γυναικείου τμήματος (Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας) καθώς και η επάνοδος των ακαδημιών στο αγωνιστικό προσκήνιο.

Πρώτο ραντεβού στις 20/8 για ΑΣΚ Φαλώρεια και U21 Αίολου Τρικάλων.


Οι ανακοινώσεις
«ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΜΗΔΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΛΩΡΕΙΑΣ»
             Δ.Σ
ΑΣΚ ΦΑΛΩΡΕΙΑΣ

Επιστροφή Μηλιώνη στον Ερμή Αγιάς.


Στα 38 του χρόνια θα ζήσει την μεγαλύτερη στιγμή της πορείας του, ένας αγωνιστής του Θεσσαλικού, και δε του μπάσκετ της Λάρισας. ο οποίος θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην Α2 Ανδρών.

Δανάη Παπαδοπούλου: «Ε, υπήρξαν λίγες φωνές στο ημίχρονο!»


Αυθόρμητη και με λόγο που ταιριάζει σε παιδί μεγαλύτερο των 16 ετών, η Δανάη Παπαδοπούλου μίλησε για τις... φωνές, το μπάσκετ, αλλά και τις σπουδές που περιμένουν και τις θέλει.

Αφροδίτη Κοσμά: Ευλογημένες που θα συμμετέχουμε στο Παγκόσμιο


Στο παρκέ επέστρεψε η Εθνική Γυναικών ξεκινώντας την προετοιμασία της για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, που δεν είναι άλλη από το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Τενερίφη.

Κώστας Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά τώρα ξέρουν»


Η χρονιά έκλεισε για την Εθνική Παίδων στη Σερβία. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, έκανε τον απολογισμό της πορείας.

Ο Γ.Σ.Αμπελώνα.παρουσίασε τη νέα φανέλα του.

Ο Γ.Σ.Αμπελώνα  παρουσίασε τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες του την περίοδο 2018-2019.

Βασίλης Τόλιας: «Παλέψαμε από την αρχή ως το τέλος»


Η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 έπεσε και βρήκε την Εθνική Παίδων στην  έκτη θέση, μετά και τη σημερινή ήττα από τη Σερβία. Ο Βασίλης Τόλιας κάνει μια μικρή αναδρομή, ξεκινώντας από τον επίλογο.

Γιάννης Παπούλης: «Το μυαλό μας στη συνέχεια»


Η Εθνική Κορασίδων έκανε το 3/3 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 B’ Κατηγορίας στο Μαυροβούνιο με μια ακόμη άνετη νίκη, αυτή τη φορά επί της Ισλανδίας.

Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Κορασίδων (Β’ Κατηγορία) 3η ημέρα


Η Εθνική Κορασίδων έκανε τo 3-3 στο Ευρωπαϊκό U16 Β’ Κατηγορίας στον όμιλό της μετά και τη νίκη επί της Ισλανδίας.

Στην έκτη θέση η Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. - MVP της διοργάνωσης ο Πρκάτσιν (Κροατία) - Η καλύτερη πεντάδα


H Εθνική Παίδων τερμάτισε στην έκτη θέση στην τελική κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16  που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Σερβία.