Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ο Λεύκιππος Ξάνθης πήρε την πρόκριση για την τελική φάση. Αποτελέσματα - Βαθμολογία 5ης μέρας της Β' φάσης Πανελλήνιου Εφήβων (Α΄Όμιλος )

 

Κατά την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου, για τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που ολοκληρώθηκε στη Νεάπολης της Θεσσαλονίκης, ο Λεύκιππος Ξάνθης επικράτησε με 62-50 των Διόσκουρων Κοζάνης και θα δώσει το παρών στην τελική φάση που ξεκινά την Τετάρτη στο κλειστό της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

"Καρέ" ανανεώσεων στην ΑΕΒΔ. Την Δευτέρα 23/8 η έναρξη της προετοιμασίας.

Η ΑΕΒΔ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με 4 παίκτες του βασικού κορμού της περσινής ομάδας βάζοντας τις βάσεις για μια επιτυχημένη σεζόν.

Έκλεισαν με ήττα το τουρνουά οι έφηβοι του ΑΣ Καρδίτσας.

Οι πρωταθλητές Θεσσαλίας γνώρισαν την ήττα από τον ΣΚ Ιωάννινα  με 45-42 στον τελευταίο τους αγώνα  για τη Β' φάση του Πανελλήνιου Εφήβων που ολοκληρώνεται σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, καταβάλλοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπάθεια για μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ζωντανά ΤΩΡΑ ο αγώνας Λεύκιππος Ξάνθης-Διόσκουροι Κοζάνης (Β 'Φάση Πανελληνίου Εφήβων)

Η νέα τεχνική ομάδα του ΑΣΚ

Ενόψει της αυριανής έναρξης της προετοιμασίας, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ζωντανά στις 15:00 ο αγώνας ΣΚ Ιωάννινα-ΑΣ Καρδίτσας (Β 'Φάση Πανελληνίου Εφήβων)