Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Mε Χαράλαμπο Σακάρη στο τιμόνι ο Αετός Πλατυκάμπου.

Ο Αετός Πλατυκάμπου και ο πρόεδρός του Δημήτρης Παπαλέξης ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπάμπη Σακάρη ως προπονητή στην ανδρικό τμήμα του συλλόγου,  μετά την επάνοδο στα σαλόνια της  Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η Άνα Ταντουρόφσκα στον Φάρο Κερατσινίου.


O Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε πέντε παίκτριες ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, στην οποία δήλωσε συμμετοχή η ομάδα οικειοθελώς, λόγω οικονομικής στενότητας, παρόλο που τερμάτισε δεύτερη στην Α1 τη χρονιά που πέρασε.

Ανανέωση Μανόπουλου και επιστροφή του νεαρού Τουλιά στον Γ.Σ. Σοφάδων. (φώτο)


Ο Γ.Σ. Σοφάδων ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Τουλιά στην ομάδα από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας  καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Μανόπουλο που τελείωσε την περσινή χρονιά με 169 πόντους και 25 τρίποντα.

Οριακή η κατάσταση στα Τρίκαλα.

Μόνο θετικά δεν είναι τα νέα για τα Τρίκαλα, τα οποία μπορεί να έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΑΕΛ.

Εθνική Παγκορασίδων: Το πρόγραμμα του Τουρνουά Φιλίας στη Νίκαια της Γαλλίας


Για τη Νίκαια της Γαλλίας αναχωρεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου η Εθνική Παγκορασίδων προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας.

Με την Ιταλία η Εθνική Νέων Ανδρών στη φάση των "16" - Όλο το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος


Η Ιταλία θα είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στη Φάση των 16.

Πήραν Γιάννη Βλάχο οι Ίκαροι Τρικάλων.


Αλλάζει μπασκετική στέγη ο Γιάννης Βλάχος, ο οποίος μετά από μια πολύ καλή πορεία στον Α.Ο. Καλαμπάκας, με 267 πόντους και 38 τρίποντα, συμφώνησε με τους Ίκαρους και θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μητσιάδη.