Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Το τέλος του αγώνα Σπάρτακος - Κεραυνός 87-64 (Τελικός Εφήβων Λάρισας) 24/7/2021

Το πανόραμα της 1ης ημέρας του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι επόμενοι αγώνες έχουν ως εξής:

Ανανέωση ‘ΒΟΜΒΑ’… Στην Ανόρθωση και φέτος ο Θωμάς Καραγεώργος.

Μια πολύ σπουδαία ανανέωση ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού κράτησε στο ρόστερ της τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σκόρερ Θωμά Καραγεώργο.  

Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθλητικός Συκεών 36-60 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα αγώνων της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Στον τρίτο αγώνα ο Παναθλητικός Συκεών επικράτησε του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 60-36. 

Ήττα από τη Σλοβενία για την Νέων Ανδρών (European Challenger) Φώτο

Η Σλοβενία ήταν αυτή που πήρε τη νίκη στην τελευταία αναμέτρηση του European Challenger Νέων Ανδρών που φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Επικράτησε 84-63 της Ελλάδας και κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά.

Πρωταθλητές Λάρισας οι έφηβοι του Σπάρτακου!!!! (φώτο)

Σε έναν συναρπαστικό τελικό στο κλειστό του Αλκαζάρ, οι παίχτες του Σπάρτακου κατάφεραν να επιβληθούν με 87-64 του Κεραυνού και σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος εφήβων Λάρισας παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς Θεσσαλίας.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 64-65 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

Πρώτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Στον δεύτερο αγώνα ο ΟΦΗ επικράτησε επί του Παναθηναϊκού με 65-64 μετά από ένα αμφίρροπο στην εξέλιξή του παιχνίδι.  

Άμιλλα – Απόλλων Πτολεμαΐδας 42-75 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

Άνοιξε η αυλαία της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. 

Στον "αέρα" ο πρωταθλητής εφήβων Μαγνησίας?


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γ.Σ.Βόλου αμφισβητεί την ανάδειξη του Αιολικού σε πρωταθλητή εφήβων Μαγνησίας , καθώς όπως αναφέρει εκκρεμεί ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή παικτών στον μεταξύ τους αγώνα και συγκεκριμένα ότι με βάση την προκήρυξη του εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Θ. (άρθρο 6) η ομάδα του Αιολικού είχε περισσότερους αθλητές από το προβλεπόμενο ,γεννηθέντες 2005 και μετά .

Δείτε ζωντανά από την Καισαριανή ΟΛΟΥΣ τους αγώνες για το 32ο Πανελλήνιο Κορασίδων.

Ζωντανά στις 21:00 Ελλάδα-Σλοβενία (European Challenger Νέων Ανδρών)

Τσαγκαροπούλου: «Ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά για τη χώρα μας»

Αντίστροφα για τη συμμετοχή της στον Γ’ όμιλο του European Challenger που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης μετρά η Εθνική Νεανίδων.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές Μαγνησίας οι έφηβοι του Αιολικού!!!

Ο Αιολικός Βόλου παρατάχθηκε εκτός έδρας (κλειστό Αδαμόπουλου) με πολλές ελλείψεις (Σμυρλής, Παπαστρατής, Γκινίδης, Θεοδωρόπουλος, Σαββίδης) απέναντι στην επανεμφανιζόμενη με την πλήρη σύνθεση της ομάδα του Ίωνα .