Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ναντέρ - Άρης 91-63 για το Basketball Champions League


Ο Άρης γνώρισε την ήττα από την Ναντέρ στη Γαλλία με 91-63 στο Basketball Champions League.

Τα Highlights του αγώνα ΠΑΟΚ - Ορλαντίνα 79-61 (Basketball Champions League)


ΠΑΟΚ - Ορλαντίνα 79-61 για το Basketball Champions League


Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που ήθελε για να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL με το 79-61 επί της Ορλαντίνα στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ για την επιτυχή διεξαγωγή του final four Κυπέλλου Ανδρών


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 6-7/1/18 το final four του Κυπέλλου Ανδρών Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Οι 10 πρώτοι σκόρερ της Α2' Εθνικής (11η Αγωνιστική)


Μετά και την 11η αγωνιστική στην Α2' Εθνική στην πρώτη θέση των σκόρερ  πέρασε ο Κλαρκ Περιστερίου , ενώ στην δεύτερη  θέση βρίσκετε ο Τζουγκαράκης του Αρκαδικού και στην τρίτη ο Τζόρτζεβιτς του ΑΣ Καρδίτσας.

Στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ στον όμιλο του Βορρά της Β' Εθνικής Αναγνωστόπουλος Γ. - Μανδαλάκης Γ. (12η Αγωνιστική)


Η 12η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Β' Εθνική , με τον Αναγνωστόπουλο να πέφτει από την 1η στην 3η θέση των σκόρερ στον όμιλο του Βορρά μετά το ρεπό που είχε ο Γ.Σ.Φαρσάλων, με τον
Μανδαλάκη των Τιτάνων Παλαμά να είναι σταθερά στην 4η θέση και τον Σιόλογκα του Γ.Σ.Φαρσάλων στην 10η.

Συνεχίζει στην 1η θέση των σκόρερ στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής ο Φούντας Γιώργος των ΙκάρωνΤρικάλων (11η Αγωνιστική)


Η 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και την πρώτη θέση στους σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά συνεχίζει να καταλαμβάνει  ο Φούντας Γ. των Ικάρων Τρικάλων

Σταθερά στην 2η θέση των σκόρερ της Α1 Εθνικής Γυναικών η Άντριους του Ολυμπιακού Βόλου


Με την είσοδο του  2018 και μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής  η Άντριους  συνεχίζει  στην δεύτερη θέση των σκόρερ στην  Α1 Εθνική Γυναικών ,  πίσω από την Ντιέντρικ της Δάφνης,  που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 212 πόντους.

Οι πρώτες 10 σκόρερ του ομίλου Βορρά της Α2' Εθνικής Γυναικών (11η Αγωνιστική)


Μετά την 11η αγωνιστική οι πρώτες σε πόντους της Α2 Εθνικής Γυναικών (βορράς)  είναι οι εξής:

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών από τους Τιτάνες Παλαμά


Την εκτός έδρας ήττα από τους Μαχητές γνώρισαν οι Τιτάνες  Παλαμά την Κυριακή που μας πέρασε αλλά  ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Βάιος Μπακαβέλος μέ  ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με αναφορά  σε ένα σφύριγμα με τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφασή του αλλά και στην αλλαγή του δεύτερου ρέφερι της αναμέτρησης.

Νίκη βαθμών και ψυχολογίας ψάχνει ο Α.Σ.Κ. με Εθνικό το Σάββατο 13/1


Την ήττα με 72-68 γνώρισε την Κυριακή στο Ψυχικό ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το προβάδισμα, με τον Α.Σ.Κ. να βρίσκει τον καλό του εαυτό μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο, ανατρέποντας το -15 (67-52) και ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, 68 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

ΣΕΠΚ: Αποστολή προπονητών-μελών στις Η.Π.Α. με υποτροφίες αποκλειστική δωρεά του Ι.Σ.Ν.(Όροι-προϋποθέσεις)


O ΣΕΠΚ με βασικό του στόχο την επιμόρφωση των μελών του προγραμματίζει την αποστολή προπονητών-μελών του στις Η.Π.Α. το μήνα Οκτώβριο του έτους 2018 με υποτροφίες που υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τελικοί πίνακες υποψηφίων Προπονητών Σχολής Γ' κατηγορίας Τρικάλων (Ονόματα Επιτυχόντων-Απορριπτέων)

Η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ’ Κατηγορίας Τρικάλων, στην πέμπτη (5η) κατά σειρά Συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την 22/12/2017, έλεγξε τις αιτήσεις των υποψηφίων καθώς και τα δικαιολογητικά τους.