Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Επιστροφή Γιάννη Γοργόλη στον Κεραυνό.


Ο Kεραυνός ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Γοργόλης επιστρέφει  στην  ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Ανανέωσαν με 9 παίκτες τα Trikala F.B.A

Tα Τρίκαλα F.B.A. ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα βρει την ομάδα στην Α2 ΕΣΚΑΘ , προχώρησε σε 9 ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ.

Συνεχίζει στο Γ.Σ.Σοφάδων ο Φίλιππος Μουταρέλος.

Στην ομάδα του Γ.Σ.Σοφάδων θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά ο Φίλιππος  Μουταρέλος  , καθώς  ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο , αποτελώντας έτσι μια πολύτιμη λύση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για τον Σπύρο Παππά.

Ανανέωσε με Εσπερίδες η Χρυσάνθη Μπενέκη.

Με τις Εσπερίδες ανανέωσε και για τη νέα σεζόν η Παλαμιώτισσα Χρυσάνθη Μπενέκη  που άφησε πολλές υποσχέσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πήραν τον πρώτο σκόρερ της Καλαμπάκας Βαγγέλη Τσιτσάνη οι Γόμφοι.

Ο Γ. Σ. ΓΟΜΦΩΝ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Τσιτσάνη.

Με Γούλα και τη νέα σεζόν ο Γ.Σ.Σοφάδων.


Ο Γ.Σ.Σοφάδων  ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας του για 4η χρονιά με τον Στέλιο Γούλα που την περσινή σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδος με 348 πόντους , αλλά και πρώτος μπόμπερ  με 36 τρίποντα.

Ορισμοί Κριτών -Διαιτητών ΕΣΚΑΘ (25-28/6/2020)

Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΘ οι Διαιτητές-Κριτές  για τον τελικό παίδων του πρωταθλήματος Λάρισας και των ημιτελικών παίδων Θεσσαλίας.

ΕΣΚΑΘ: Διευκρινιστικές οδηγίες για την διεξαγωγή των αγώνων λόγω covid-19.


Από την ΕΣΚΑΘ δόθηκαν διευκρινιστικές οδηγίες για τα μέτρα που θα υπάρξουν λόγω covid-19, κατά την διεξαγωγή των αγώνων.

Ανανέωσε με την Ολύμπια Λάρισας και η Θεοφανώ Σολωμού


Ανανέωσε την παρουσία της στην ομάδα της Ολύμπια Λάρισας η Θεοφανώ Σολωμού.

Ενίσχυση με Νίκο Σούμπαση για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας.

Την δεύτερη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας ,  καθώς μετά τον Νίκο Σκούρα  ανακοίνωσε την  απόκτηση  του νεαρού 21χρονου Νίκου Σούμπαση.

ΑΕΤ : Πήρε Βήτα - Παπανδρέου και ανανέωσε με 8 παίκτες


Δυο νέες προσθήκες ανακοίνωσε η ΑΕΤ καθώς και 8 ανανεώσεις . Συγκεκριμένα στο ρότερ της ομάδας την νέα χρονιά θα είναι οι Βήτας Θ.και Παπανδρέου Δ. που πέρυσι αγωνίστηκαν με την φανέλα του ΑΟΤ καθως και οι Κατούνας Γ., Μπαλωμένος Α., Μπαρέκας Α., Γεωργακόπουλος Γ., Αλεξίου Λ., Κανελλόπουλος Ε., Καταραχιάς Κ., Τζουρτζιώτης Κ. που ανανέωσαν την συνεργασία.