Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Αποσύρθηκε ο Έυαθλος Πολυκάστρου από την Γ’ Εθνική.

Ο  πρόεδρος του Έυαθλου Πολυκάστρου, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε  την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Λήγει τη Δευτέρα 15/7 η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα


Από την Επιτροπή Εθνικών Πρωταθλημάτων ανακοινώθηκε πως η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα λήγει τη Δευτέρα 15/7/2019.

Δυνατά τεστ στην Ιταλία πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την Εθνική Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων αναχωρεί σήμερα (11/7) με προορισμό τo Πέζαρο, όπου θα πάρει μέρος σε Διεθνές Τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμη της Ιταλίας, της Ρωσίας και της Φινλανδίας.

Πέταξε γιαΤελ Αβίβ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους και σήμερα (11/7) πετάει με προορισμό το Τελ Αβίβ, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (13-20/7).

Μεταγραφών συνέχεια για την Νικαια 2012 με Γρήγορη Κουραμά


Συνέχεια στις μεταγραφές παικτών  έδωσε σήμερα η διοίκηση της Νίκαιας 2012 , ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γρήγορη Κουραμά , ο οποίος πέρυσι ήταν ο 3ος σκόρερ του Γ.Σ.Νίκαιας με 246 πόντους .

Τα "μωρά" του Αίολου μεγάλωσαν. Αποκτήθηκαν Κατσαδούρος-Σούλκο-Πρεμέτης.


Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανακοίνωσε τις μεταγραφές 3 αθλητών γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΑΙΟΛΟΥ.

Φιλικά στη Σερβία για την Εθνική Νέων Γυναικών

Η Εθνική Νέων Γυναικών αναχωρεί σήμερα (11/7) προκειμένου να δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τη Σερβία (12 και 13/7 στις 18.30).

Γιάννης Γερεουδάκης: Τελικός με Ολλανδία


Η Εθνική Νεανίδων έχει παρουσιάσει ως τώρα εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, πέρασε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πλέον την Παρασκευή (12/7) απέναντι στην Ολλανδία (22.00) αρχίζουν τα μεγάλα παιχνίδια.