Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (φωτορεπορτάζ)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, μέσα σε ένα γιορτινό και ευχάριστο περιβάλλον η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Κρόνου Τρικάλων. 

Το κλειστό της Μπάρας γέμισε με χαμόγελα  από παιδιά και γονείς και αντάλλαξαν ευχές για το καινούργιο έτος.

Οι πρώτοι σε βασικές κατηγορίες της στατιστικής στην A2 Ανδρών


Κυρίτσης, Μαχαίρας, Νίκου, Καρύδας και Θορστέινσον είναι η πεντάδα των κορυφαίων της στατιστικής μετά και το τέλος της 17ης αγωνιστικής.

Έξι παίκτες έχουν καταγράψει doubledouble. Ο Νίκος Παπανικολάου είχε 21 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Δούκας είδε δύο παίκτες που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό σε δύο κατηγορίες (Ρούμπιο 13π, 12ρ και Κανονίδης 12π, 10ρ.) και το Ηράκλειο άλλους δύο (Λάτοβιτς 14π, 11ρ και Λώλας 17π, 11ρ), ενώ ο Γρηγόρης Ραλλάτος (Παγκράτι) μέτρησε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι κορυφαίοι της στατιστικής ανά κατηγορία είναι:

Στιγμιότυπα από τους πόντους του Ερμή Αγιάς με τo Aγρίνιο


Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ.


Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Ίσως η επάνοδος του Σαμαρά μετέδωσε θετική ενέργεια σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας. Στο αντρικό τμήμα με τον Σαμαρά μαζί με τους μικρούς στο παρκέ και με καθοδηγητή τον Σπύρο Στρατίκη κατάφερε η ομάδα μας να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη φθάνοντας τους 19 βαθμούς καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στη βαθμολογία της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. 

Έκοψαν την πίτα τους οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης Λάρισας


Εξαιρετικά επιτυχημένη η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σύνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Ελιά και Κάπαρι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Βάιος Φαλάγγας, ο ταμίας της ΟΔΚΕ Γιώργος Μιναρετζόπουλος , ο Βασίλης Γκαρατζονίκας και ο Γιώργος Σταμάτης από την ΚΕΔ ΕΣΚΑΘ και από τον σύνδεσμο Τρικάλων ο Νίκος Χλώρος